Sandor Clegane Gregor Clegane kavgası izle!

Sandor Clegane Gregor Clegane kavgası izle! Son yıllara damgasını vuran Game of Thrones dizisinde birinci sezondan bu yana kavgalı olan Sandor Clegane (The Hound) ve Gregor Clegane (The Mountain) kardeşlerin beklenen savaşı gerçekleşti. Tazı olarak bilinen Sandor ve Dağ olarak bilinen Gregor'un kavgası diziye damga vurdu. Bu kavgayı izlemek isteyenler için video haberimizde. İşte Sandor Clegane - Gregor Clegane kardeşlerin kavgası izle! Detaylar haberimizde...

Sandor Clegane Gregor Clegane kavgası izle! Game of Thrones'ta (GoT) heyecanla beklenen 8. sezon 5. bölüm yayınlandı. Bölüme ise birinci sezondan bu yana savaşmaları beklenen Gregor Clegane (The Mountain) ve Sandor Clegane ( The Hound) kardeşlerin kavgası damga vurdu. Tazı ve Dağ olarakta bilinen kardeşlerin bu kavgası nefesleri kesti. İşte Sandor Clegane - Gregor Clegane savaşı izle! The Hound and The Mountain fight! Ayrıntılar haberimizde...

SANDOR CLEGANE GREGOR CLEGANE KAVGASI İZLE!

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış ve dünyada fenomen haline gelen dizi Game of Thrones'un yeni sezonunun 5. bölümü yayınlandı. Game of Thrones'un (Taht oyunları) son bölümü adeta nefesleri kesti.

Son Savaş'ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King's Landing'e getirdi.

Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları'na, Kraliçe Cersei'nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

Daenerys Targaryen, ejderhasının büyük faktörüyle savaşı kazandı. Savaşı kazanırken ise şehiri adeta yakıp küle çevirdi. Bu da final bölümünde Jon Snow'un Khalesi'ye nasıl tepki vereceği konusunda izleyicinin büyük bir beklentiye girmesine neden oldu:

LORD VARYS

Jon Snow'un ebeveynleri hakkındaki gerçeği açıkladıktan sonra Daenerys tarafından idam edildi.

EURON GREYJOY

Jaime Lannister tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

JAIME LANNISTER

Jaime, ölü ejderhaların iskeletlerinin tutulduğu mahzende saklanırken üzerlerine kapıyı tutan moloz yığını düştü. Jaime bu yığının altında kalarak can verdi.

CERSEI LANNISTER

Cersei de Jaime'nin kollarındayken moloz yığını altında kalarak öldü.

SANDOR CLEGANE

'Dağ' olarak bilinen kardeşi Gregor ile mücadele ederken öldü.

Tabi 'Mountain' de bu mücadelede öldü.

QYBURN

Qyburn, 'The Hound' lakaplı erkek kardeşi Sandor Clegane ile savaşmak yerine kraliçesi Cersei'yi koruyan 'Dağ' lakaplı Gregor'dan kraliçeyi ölüme götürmesini telep edince Dağ, Qyburn'u, kafasını Kızıl Tut'ta bir duvara çarparak öldürdü.

Sandor Clegane Gregor Clegane kavgası izle! ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.