Samsung Galaxy A03 ve A12 modeli kullanıcılarına Android 12 müjdesi

Güncellemelere verdiği önem ile tanınan Samsung, 2022 sürümlerinden önceki cihazlarına güncellemelerini yapmaya hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 2021'de satışa çıkardığı giriş seviyesi Galaxy A03 ve bütçe dostu A12 modeli için Android 12 tabanlı One UI 4.1 güncellemesi yayınladı.

Güney Kore merkezli dev şirket Samsung, sürekli yaptığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi. 2022 yılından önce tüm cihazlarına Android 12 güncellemesini veren firma, bütçe dostu cihazlarına da güncellemeyi vererek ilerlemeye devam ediyor. Geçen sene 2021 yılında süpriz bir şekilde piyasaya sürüdüğü bütçe dostu A03 ve A12 modeli için Android 12 tabanlı One UI 4.1 güncellemesi yayınladığını müjdeledi.

 

Samsung Galaxy A03 modeli Android 12 güncellemesine kavuştu

 

GALAXY A03 ve A12 MODELİ İÇİN ANDROİD 12 GÜNCELLEMESİNİ YAYINLADI.

Güncellemelere verdiği önem ile tanınan ve milyonlarca kullanıcısı olan Samsung, son yıllarda bünyesinde çıkardığı uyumlu modellerin büyük bir bölümünü güncellemeye devam ediyor. Giriş seviyesi modellerine yönelmeye başlayan şirket; Galaxy A03 ve A12 modeli için Android 12 güncellemesini yayınladı.

PEKİ, ANDROİD 12 GÜNCELLEMESİNİ NASIL YÜKLERİM?

Telefonunuzdan ayarlar kısmına girerek, aşağıda bulunan yazılım güncellemesine tıklayın. Ardından Karşınıza çıkan indir ve yükle butonuna tıklayın. Cihazınız güncellenmeye başlayacaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra yükle butonuna basın. Cihazınız yüklemeyi gerçekleştirip yeniden başlatılacaktır.

Bu cihazlarda güncelleme şu an, Rusya ve Ukrayna gibi diğer ülkelerde kullanılmaya başlanmıştır. Türkiye'de yaşıyorsanız biraz beklemeniz gerekecektir. Önümüzdeki haftalarda kullanılması beklenen güncellemeyi, ayarlardan düzenli olarak kontrol ederek güncellemeyi başlatabilirisiniz.

 

Samsung Galaxy A03 ve A12 modeli kullanıcılarına Android 12 müjdesi ile ilgili etiketler Samsung samsung galaxy Android 12 Samsung Galaxy A03 Samsung Galaxy A12
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.