Sami Kiresepi kimdir? Annesi Suzan Kiresepi öldü mü?

İş insanı Sami Kiresepi ile evli olan sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi’nin 'Suzikam' dediği annesi Suzan Kiresepi hayatını kaybetti. Peki, Sami Kiresepi kimdir?

Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu olan Sami Kiresepi ile 2016 senesinde evlenen sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi’nin annesi Suzan Kiresepi yaşamını yitirdi.

Sami Kiresepi Kimdir?

1 Ocak 1976 tarihinde dünyaya gelen Sami Kiresepi, dünyanın önde gelen ilaç firmalarından Santa Farma şirketinin sahibi oldu. 60.000.000 Luk kutu kapasitesi ve 1000 kişilik çalışanı ile ilaç sanayisinin önde gelen firmasının sahibidir.

İlk evliliğini Alexis Nina ile gerçekleştiren Sami Kiresepi, 2016 senesinde Rachel Araz ile evlenmiştir. Alexis Nina boşanma sonrasında 20.000 TL nafaka ve 12 milyon TL tazminat istemesi ile gündeme gelmiştir.

Sami Kiresepi kimdir? Annesi Suzan Kiresepi öldü mü?

2013 yılında Alexis ile boşandıktan sonra Burcu Esmersoy ile birliktelik yaşayan Kiresepi, New York’ta nişanlandı. Ailesinin burcu Esmersoy ile evliliğine karşı çıkmasıyla bu evlilik gerçekleşmedi. 2014 senesinde kendisi tasarımcı olan Rachel Araz ile aşk yaşamaya başladı. 2016 senesinde evlenen çiftin 2 çocukları dünyaya geldi.

2001 senesinde ABD’de iş hayatına başlayan Sami Kiresepi, Santa Farma şirketinde ilk olarak Ürün müdürü olarak görev aldı.

 

Sami Kiresepi kimdir? Annesi Suzan Kiresepi öldü mü? ile ilgili etiketler Sami Kiresepi Suzan Kiresepi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.