Sam Smith kimdir? Kaç yaşında? Sam Smith en güzel şarkıları...

Sam Smith, İngiliz şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Tam adıyla Samuel Frederick Smith, 19 Mayıs 1992 tarihinde Londra, İngiltere'de doğdu. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlayan Smith, St Mary's Catholic School ve Miskin Theatre School gibi eğitim kurumlarında sanat eğitimi aldı.

2012 yılında Disclosure'ın "Latch" şarkısına vokalleriyle tanındı ve bu işbirliği onu müzik sahnesinde farklı bir çıkış yaptırdı. Ancak asıl çıkışını 2013 yılında "La La La" şarkısıyla Naughty Boy ile yaptı. 2014 yılında yayımlanan "In the Lonely Hour" adlı ilk stüdyo albümü büyük başarı elde etti. Albümde yer alan "Stay with Me" şarkısı ile Grammy Ödülleri'nde Yılın Şarkısı ödülünü kazandı.

Sam Smith'in müziği genellikle soul ve pop tarzlarını içermekte, şarkıları genellikle romantizm, aşk, ayrılık gibi temaları işlemektedir. Sanatçının kendine özgü dokusu ve duygusal vokalleri, dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır.

İşte Sam Smith'in bazı önemli şarkıları:

"Stay with Me"
"Too Good at Goodbyes"
"I'm Not the Only One"
"Lay Me Down"
"Writing's on the Wall"
"Money on My Mind"
"Like I Can"
"Pray"
"Diamonds"
"Dancing with a Stranger" (Normani ile düet)

Sam Smith kimdir? Kaç yaşında? Sam Smith en güzel şarkıları... ile ilgili etiketler Sam Smith
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.