Şahsiyetin kadrosunda yer alan Şebnem Bozuklu kimdir?

Senaristliğini Hakan Günday’ı yaptığı , yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu dizi Şahsiyet yakında izleyici ile buluşacak. Puhu TV'de yayınlanacak olan dizinin fragmanın yayınlanmasından sonra sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin oyuncusu kadrosu belli oldu. Rol alan isimlerden biri ise Şebnem Bozoklu. Ünlü oyuncu birçok yapımda izleyici tarafından beğenilerek izleniyordu. Şimdi ise yeni projesi ve Bozoklu'nun yaşamı merak ediliyor. Peki Şebnem Bozuklu kimdir? Kaç yaşında? Oynadığı diziler nelerdir? Hangi okulu bitirdi? Detaylar haberimizde...

Yayınlandığı dizileri ile adından çok söz ettiren Puhu TV'nin yayınlayacağı bir dizi daha belli oldu. Deneyimli ve usta oyuncu kadrosu ile Şahsiyet Puhu Tv'de izleyici ile buluşacak. Heyecan verici hikayesi herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Ay Yapım imzalı dizinin oyuncuları arasında Şebnem Bozoklu'da yer alıyor. Bozoklu birçok yapımda oynadığı rol ile izleyenleri kendine hayran bırakırken farklı rolleri ile de şaşırtıyor.Şebnem Bozoklu kimdir? Kaç yaşında? Oynadığı diziler nelerdir? Hangi okulu bitirdi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_4

1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

FİLMOGRAFİ

Yok Artık! 2 (2016)
Albüm (2016)
Çifte Saadet - Perihan
Yok Artık! (2015) - Yapımcı (ayrıca filmde Asuman rolünü üstlenmiştir.) [4]
Niyazi Gül Dört Nala - Hediye
Ümmü Sıbyan:Zifir - Yapımcı
Ulan İstanbul - Yaren Nevizade
Galip Derviş - Sevin Sezgin (Konuk Oyuncu)
Cesur Hemşire - Ceyda
Bizim Yenge - Filiz
Canım Ailem - Meliha/Meloş
Derman, - Vildan
Tiyatro Kılçık Ayşegül Hindistan'da
Müjdat Gezen Tiyatrosu, Hamlet
Müjdat Gezen Tiyatrosu, Böylesi Bir Aşk
Emret Komutanım
Selena (Bakıcı Ceylan)
Çisenti Sanat, Alaaddin'in Sihirli Lambası
Çisenti Sanat, Dikkatli Çocuk
Vesaire Vesaire (film)
Öğleden Sonra (film)
Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyuncuları, Sihirli Flüt Müzikali
Müjdat Gezen Oyuncuları, Karmakarışık
Müjdat Gezen Oyuncuları, A. Pantolonun Kemeridir
Müjdat Gezen Oyuncuları, Yalancı
Belirsizlik Meselesi (film)
Tesadüfi (film)

YARDIMCI YÖNETMENLİK

TiyatroKare, İki Oda Bir Sinan (2005-2006)
İstanbul Şehir Tiyatroları, Ben Anadolu (2003-2004)

SESLENDİRME

TRT, Avrupa Yayın Birliği Çocuk Filmleri
TRT, Kasaba (animasyon karakter seslendirme)
TRT, Gezgin ile Fırfır (animasyon karakter seslendirme)

ÖDÜLLERİ

22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Komedi) (Albüm)

ŞAHSİYET

Ay Yapım'ın iddialı dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaparken “Şahsiyet”in senaryosu Hakan Günday’a ait. Şahsiyet’in heyecanla beklenen hikayesinde Cansu Dere, Haluk Bilginer, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyorlar.

2abf1a39-b729-4975-aa4d-2aa91757ef20

ULAN İSTANBUL

Ulan İstanbul, yönetmenliğini Murat Onbul'un, senaristliğini Uğraş Güneş'in, yapımcılığını ise D Production'ın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu ve Salih Bademci'nin paylaştığı, 2014 yapımı Kanal D dizisidir. İlk bölümü 23 Haziran 2014'te ekrana gelmiştir 16 Şubat 2015 tarihinden yani 34.bölümden itibaren dizinin yeni bölümleri internette devam etti. İstenilen başarıyı yakalamadığı için 39. bölümde final yapmıştır. İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; “adaletli çalmak”tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan çalarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan'ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp ceza evine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.

Kandemir ve çetesi İstanbul'un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, Derya'da ekibe katılır. Derya'nın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır.

CANIM AİLEM

Hikâye Karayip açıklarında lüks bir Cruise gemisinde başlar. 45 yaşına kadar hayatta hiç sorumluluk almamış, kız kardeşi ve eniştesini trafik kazasında kaybetmesinin ardından 3 yeğenine bakmak zorunda kalmasıyla yerleşik bir hayata geçen Samim, yıllar sonra terk edip gittiği nişanlısıyla aynı mahallede, hatta karşısındaki evde oturmaya başlar. Samim'in gemiden arkadaşı Ali ise onunla tanıştıktan sonra bütün hayatını planladığını düşünür. Ama hayat siz plan yaparken başınıza gelen şeymiş. Ali günlerce kendini terk eden Ahsen'in izini sürer. Sonunda İstanbul'a geldiğini öğrenir ve onun bulabilmek için İstanbul'a gelir. İstanbul'da tanıdığı tek bir kişi vardır: Samim! Bir yandan aşık olduğu Seyhan, bir yandan peşini bırakmayan ilk aşk Ahsen! Ali iki aşk arasında bildiği her şeyi unutur.

Bu kadar kesişen yollar arasında hayat kavga gürültü, neşe eğlence son hız devam etmekte. Herkes can havliyle hayatın bir ucundan tutunmaya çalışmaktadır

Şahsiyetin kadrosunda yer alan Şebnem Bozuklu kimdir? ile ilgili etiketler Şebnem Bozoklu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.