Sahnede yüzüne para atılınca, "Dansöz müyüz?" demişti! Oryantal Didem'den Murda'ya büyük tepki!

Oryantal Didem, sahnede kendisine para atan hayranına, "Fakir mi görünüyoruz sana? Dansöz müyüz?" şeklinde tepki gösteren rapçi Murda'ya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Didem, 'dansöz' kelimesinin aşağılayıcı bir şekilde kullanılmasından çok sıkıldığını belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde bir beach clubta sahneye çıkan rapçi Murda, bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlendi. Şarkısını yarıda keserek hayranına tepki gösteren Murda'nın "Dansöz müyüz?" çıkışı oryantal Didem Kınalı'yı kızdırdı.

"FAKİR Mİ GÖRÜNÜYORUZ SANA? DANSÖZ MÜYÜZ?"

Sahnede yüzüne para atılmasına sinirlenen rapçi Murda "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullandı.

Sahnede yüzüne para atılınca, "Dansöz müyüz?" demişti! Oryantal Didem'den Murda'ya büyük tepki!

ORYANTAL DİDEM'DEN O SÖZLERE TEPKİ: DANSÖZ KELİMESİNİN BU KADAR AŞAĞILAYICI KULLANILMASINDAN ÇOK SIKILDIK

Murda'nın videosunu izledikten sonra Instagram hesabından art arda video paylaşan oryantal Didem Kınalı ise şu sözlerle tepki gösterdi:

"Murda'nın kafasının üstünden para atmışlar galiba. Orası bir beach ve orada böyle bir şey yapılması hiç hoş bir şey değil. Düğünlerde derneklerde İbrahim Tatlıses ve Sibel Can'a da para atılıyor. Bunun bir beachte yapılması hiç hoş olmamış. Ben orada 'dansöz değilim' demesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanacaksan farklı bir kelime kullanabilirsin. Sanırım onun da boşluğuna geldi. Dansöz kelimesinin bu kadar aşağılayıcı kullanılmasından çok sıkıldık. O an küfredebilirsin, hakaret edebilirsin. Kendi mesleğimin etiket yapılmasından ve dışlanmasından çok sıkıldım. Zaten bu ülkede bu mesleği yapmakta çok zorlanıyorum. Bizi germeyin. Televizyonlara bile çıkamıyoruz, artık sabrımızın dışına çıktık."

Sahnede yüzüne para atılınca, "Dansöz müyüz?" demişti! Oryantal Didem'den Murda'ya büyük tepki! - Resim : 2

 

Sahnede yüzüne para atılınca, "Dansöz müyüz?" demişti! Oryantal Didem'den Murda'ya büyük tepki! ile ilgili etiketler oryantal didem Murda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.