Sahne şovları ve 'Lolipop' şarkısıyla gündem olan Gülşen sessizliğini bozdu!

Sahne şovları ve son olarak 'Lolipop' şarkısıyla gündem olan ünlü şarkıcı Gülşen, sessizliğini bozdu. Gülşen, "Eşiniz Ozan Çolakoğlu'nun tepkisi ne oldu?" sorusuna ise, "Ne tepkisi? Ben sadece konser veriyorum" yanıtını verdi.

Gülşen’in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkısı “Lolipop” dün yayınlandı. Ünlü popçunun single için çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu.

Sahne şovları ve 'Lolipop' şarkısıyla gündem olan Gülşen sessizliğini bozdu!

Gülşen’in son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler de çok konuşuldu. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Önceki akşam bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen’e sosyal medyadaki yorumlar soruldu.

Sahne şovları ve 'Lolipop' şarkısıyla gündem olan Gülşen sessizliğini bozdu! - Resim : 2

"BEN SADECE KONSER VERİYORUM"

Gülşen, “Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.”

Şarkıcı, “Eşiniz Ozan Bey’in herhangi bir tepkisi oldu mu peki?” sorusu üzerine de şöyle dedi: “Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.”

 

 

Sahne şovları ve 'Lolipop' şarkısıyla gündem olan Gülşen sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler Gülşen lolipop
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.