Şahan Gökbakar'ın İnce üzerinden hedef aldığı kadın tepki gösterdi: Kendi siyaset ihtiraslarınız için...

Şahan Gökbakar'ın mimikleri nedeniyle Muharrem İnce'ye laf söylediği 'beyaz elbiseli hanımefendi'den yanıt geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Cansu Altınsoy, "Kendi siyaset ihtiraslarınız için genç bir Türk kızını milyonlarca takipçinizin önüne nasıl böyle fütursuzca atarsınız." dedi.

Muharrem İnce'nin 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olması CHP'li sanatçıları adeta kudurttu. 

Twitter hesabından provokasyon yapmaya çalışan komedyen Şahan Gökbakar, İnce'nin arkasında duran bir kadını hedef aldı. 

"Beyaz elbiseli hanımefendinin mimikleri konuşmanın özeti..." diyen Gökbakar'ın "Yarın açıklama gelir, "Konuşmaya ağız bükmedi, parti lahmacunumuzdan yediği için takılan maydonozu çıkartıyordu"" sözleri büyük tepki çekti. 

Gökbakar'ın hedef aldığı 'beyaz elbiseli hanımefendi' Twitter hesabından tepki gösterdi. 

"Kendi siyaset ihtiraslarınız için genç bir Türk kızını milyonlarca takipçinizin önüne nasıl böyle fütursuzca atarsınız." diyen Cansu Altınsoy, " Gerçek bir sanatçı, sanatçı duyarlılığına sahip olur. Siz benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi nerden biliyorsunuz. Bu Hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz." ifadelerini kullandı. 

 

Şahan Gökbakar'ın İnce üzerinden hedef aldığı kadın tepki gösterdi: Kendi siyaset ihtiraslarınız için... ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.