Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil'e ağır eleştiri: "Sığ ve dar bakış açılı"

Sık sık sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Şahan Gökbakar, Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’i sert bir dille eleştirdi. Gökbakar bu konudaki sessizliğini bozarak, kendisine dair yorumları nedeniyle Özdil’e ‘Sığ ve dar bakış açılı’ dedi.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşla ilgili olarak sürekli paylaşımlar yapan komedyen Şahan Gökbakar, son olarak Zelensky hakkında söylediği sözlerle gündeme gelmişti.

Gökbakar, Zelensky için, "Ne kadar cesur ve vatansever bir insan olduğunu ülkesinin sokaklarında bizzat çarpışarak kanıtlıyor" paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından Gökbakar’a bazı takipçileri Yılmaz Özdil'i okuması yönünde yorumlar yapınca tepki gecikmedi.

Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil'e ağır eleştiri: "Sığ ve dar bakış açılı"

Gökbakar sert bir dille bu tavsiyeyi geri çevirirken takipçisine yanıt olarak, "Benden bahsettiği her yazısında bana 'Recep İvedik' diye hitap ederek, aklınca beni küçültmeye çalışan, sığ ve dar bakış açılı bir köşe yazarını okumuyorum" dedi.

Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil'e ağır eleştiri: "Sığ ve dar bakış açılı" - Resim : 2

Gökbakar devam eden paylaşımında, "Köşe yazarı abi, bırak artık şu 'komedyen, devlet başkanı oldu, ülkeye yazık etti!' söylemelerini. 'Masum insanlar ölmesin' de. 'Özgür bir ülke işgal edilemez' de. 'Batsın bu kaypak zihniyetiniz' de. 'Savaşa Hayır, savaş kötüdür' de. Kalemini insanlık ve barış için oynat." ifadelerine yer verdi.

Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil'e ağır eleştiri: "Sığ ve dar bakış açılı" ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.