Sağlık durumu merak ediliyordu... Koronavirüse yakalanan Haluk Levent'ten günler sonra iyi haber

Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de verdiği konser sonrası iki doz aşı olmasına rağmen koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Hayranları tarafından sağlık durumu merak edilen AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabında yaptığı bir açıklamayla koronavirüsü atlattığını duyurdu.

52 yaşındaki ünlü sanatçı Haluk Levent geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını söyleyerek "PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Yani şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid-19 olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

AHBAP Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, Twitter'dan yaptığı yeni açıklamada, koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

Levent, 'Moskova için zorunlu PCR testi sonucu covid pozitif çıkmıştım. Hatta yanlıştır diye kan testi de yaptırmıştım. Sonuç pozitifti. Öksürük, ağrı, ateş filan. Hiç, hiç birini yaşamadım. Bugün 8.gün ve az önce haber geldi. Testim negatif... Herkesin rahat atlatması dileğiyle' ifadelerini kullandı.

Sağlık durumu merak ediliyordu... Koronavirüse yakalanan Haluk Levent'ten günler sonra iyi haber

AHBAP DERNEĞİ'NİN BAŞKANLIĞINI BIRAKIYOR

6 yıldır AHBAP derneğinde başkanlık yapan Haluk Levent sevenlerini üzen bir haber verdi. Gelecek yılın 26 Kasım tarihinden itibaren yurt dışına yerleşeceğini açıklayan ünlü şarkıcı, AHBAP'taki görevini ise başkasına devredeceğini açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Haluk Levent, müzik yapmak ve kendine zaman ayırmak istediğini söyledi.

 

Sağlık durumu merak ediliyordu... Koronavirüse yakalanan Haluk Levent'ten günler sonra iyi haber ile ilgili etiketler Haluk Levent Sosyal Medya aşı AHBAP Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.