Sadettin Saran - Emina Jahovic aşkı bitti mi?

Şarkıcı Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra iş adamı Sadettin Saran'la mutlu bir birliktelik yaşayan Emina Jahovic'ten ayrılık iddialarına yanıt geldi.

Mustafa Sandal'la boşandıktan sonra Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic kuzeniyle birlikte Akmerkez'de görüntülendi.

Spor mağazalarını gezen Emina Jahovic, kayak malzemeleri satın aldı. Alışverişin ardından soluğu kahvecide alan Emina Jahovic, çok fazla sıra olduğunu görünce vazgeçti.

Ayaküstü soruları yanıtlayan Jahovic “Çocuklarla kayağa gideceğiz o yüzden bir kaç şey aldım” diye konuştu.

 "İLK VE SON AÇIKLAMAM"

Soluğu kahvecide alarak alışverişe mola veren Emina Jahovic, Sadettin Saran ile ilgili sorulan, “Siz konuşmak istemiyorsunuz biliyoruz ama barıştığınız doğru mu? Sürekli ayrıldığınıza dair haberler çıkıyor merak ediyoruz" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Evet ben normalde bu konuları konuşmuyorum ama o kadar tatlı sordunuz ki cevap vereceğim. İlk ve son açıklamam olsun o zaman, çooook mutluyum çok."

Sadettin Saran - Emina Jahovic aşkı bitti mi? ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Sadettin Saran Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.