Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin yerine Serenay Sarıkaya! Cansu Dere kimi instagramda takipten çıktı?

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sadakatsiz 31 Mart akşamı ekrana geldi. Derin'in kurguladığı oyun deyim yerindeyse elinde patladı. Son bölüm sonrası Cansu Dere ile ilgili ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Sadakatsiz 24. son bölümüyle 31 Mart akşamı ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un yer aldığı ve her hafta izleyicisine heyecanlı anlar yaşatan Sadakatsiz dizisi bu akşam bomba bir iddia ile sarsıldı. Dizinin takipçilerini şaşkınlığa uğratan gelişmeler haberimizde.

CANSU DERE GİDİYOR, SERENAY SARIKAYA GELİYOR!

İddialara göre Asya karakteri ile sergilediği performansı çok konuşulan Cansu Dere, 3 bölüm sonra Sadakatsiz'e veda edecek. Dizinin Masumiyet ile olan reyting kapışmasında son haftalarda yaşadığı olumsuz düşüş sette de gerginliğe neden oluyor.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin yerine Serenay Sarıkaya! Cansu Dere kimi instagramda takipten çıktı?

CANSU DERE İKİ SENARİSTİ TAKİPTEN ÇIKARDI!

Cansu Dere'nin 3 bölüm sonra Sadakatsiz dizisinden ayrılacağı iddiaları konuşuluyorken ünlü oyuncunun dizinin iki senaristini instagramda takipten çıkarması iddiları güçlendirdi.

SERENAY'DAN AÇIKLAMA YOK!

Sadakatsiz dizisinde başrol Asya karakterini oynayan Cansu Dere'nin diziden ayrılması halinde yerine Serenay Sarıkaya'nın gelebileceği konuşulurken güzel oyuncudan bu konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

 

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin yerine Serenay Sarıkaya! Cansu Dere kimi instagramda takipten çıktı? ile ilgili etiketler Cansu Dere Sadakatsiz serenay sarıkya
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.