Sadakatsiz dizisinde akılalmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz bu akşam 25. bölümü ile ekrana geldi. Ancak bu bölümde Asya ile ilgili akılalmaz bir hata izleyicinin gözünden kaçmadı. Cansu Dere'nin soyadı Öner mi yoksa Yılmaz mı?

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı ve her Çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi 7 Nisan Çarşamba akşamı 25. son bölümü ile ekrana geldi. Ancak dizinin dikkatli takipçileri başroldeki Asya karakterinin soyadının yanlış yazıldığı ve başından bu yana yanlış devam ettiğini fark etti.

Sadakatsiz dizisinde akılalmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Dizinin 7. bölümünde Asya'nın eşyalarını toplarken görüntüye gelen plakette Asya'nın ismi kızlık soyadı kullanılarak Asya Öner Arslan yazıyordu. Daha sonra Volkan'dan boşanan Asya'nın Öner soyadına dönmeyerek hala Arslan soyadını kullandığı fark edildi. 

 

 

Sadakatsiz dizisinde akılalmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı ile ilgili etiketler Denizli Asya Sadakatsiz hata asya yılmaz asya öner arslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.