Rüyada eski sevgiliyle barışmak ne anlama gelir?

Rüyada eski sevgiliyle barışmak aslında bir ayrılığın işaretidir. Geçmiş zamanlardan kalan bazı olayların yeniden gün yüzüne çıkması olarak yorumlanır.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak; iyi olarak kabul edilmez. Kısaca barışma anı rüyalarda kesinlikle iyi şeylerin yaşanmayacağına işarettir. Eskiden kapanan defterlerin ya da eski meselelerin rüya sahibinin hala aklında olduğuna ve sanki dün gibi yaşanmışçasına taze kaldığında delalettir. O kişi geçmişteki yaşananlardan çok fazla etkilenmiş ve bunların izlerini bir türlü silememiştir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle konuşmak; rüyayı gören kişinin kapıldığı duygu ve düşüncelerini karşısındakine söylemekten çekindiği, yaşadığı olaylara ve konulara karşı sessizliğini koruduğuna ve bu yüzden de ne istediğini kimsenin anlamaması anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Öpüşmek

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek; rüya sahibinin gönül eşini bulamadığına rivayet eder. O kişinin hayatına hala daha kimse olmadığı ve bu yüzden de bunun eksikliğini çokça yaşadığı ev artık hayatında kendisini anlayacak bir insanın olmadığına işaret ederek mutsuzluğuna kapıldığını alamet eder.

Rüyada Eski Sevgiliye Sarılmak

Rüyada eski sevgiliye sarılmak; kişinin yakın bir zaman içerisinde yeni birinin hayatına gireceğine ve o kişiden de fiziksel manada etkileneceğine ancak ilerleyen zaman dilimi içerisinde duygularını açamayacağına işarettir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada eski sevgiliyle sevişmek; rüya sahibinin gerçek hayatta eski sevgilisini çok özlediği, onu asla unutmadığı ve onunla geçirdiği zamanlarda güzel günleri hayal etmekten kendini alamadığı işaret edilir.

Rüyada Eski Sevgiliyi Öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek; arzu edilen bir şeyin elde edilerek gelecek olan sevinçli bir haberin işaretidir. Bu bir doğumu müjdeleyeceği gibi bekar kişiler içinde evlenmeyi yani yuva kurmayı alamet eder.

Rüyada Eski Sevgiliyi Aramak

Rüyada eski sevgiliyi aramak; uzunca bir süredir aramak istenilen fakat bir türlü cesaret edilemediği için zamana bırakılan kişinin aranılarak hatırını sormak anlamına gelir. Eğer eski sevgilin seni arıyorsa bir süredir özlemini duyduğunuz bir kişiden gelecek olan haber anlamı taşır.

Rüyada Eski Sevgiliyi Evlenirken Görmek

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek; arzularınıza çok kısa sürede kavuşacağınız anlamına işarettir. Eğer kişi evli ise bu tam tersi bazı sorunların ve anlaşmazlıkları yaşanacağını alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ne anlama gelir? ile ilgili etiketler Rüya tabirleri