Rüyada kedi sevmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen detaylar merakla araştırılmaya devam ediyor. Rüya tabirlerinde rüyalarda görülen detaylara geniş yer veriliyor. Peki, rüyada kedi sevmek ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Rüyasında ilginç detaylar gören kullanıcılar merakla gördüğü rüyanın anlamını araştırmaya koyuluyor. Rüyasında kedi sevdiğini görenler arama motorlarında manasını araştırıyor. Peki ya, rüyada kedi sevmek ne anlama geliyor, rüyada kedi sevdiğini görmek ne ifade eder?

İşte rüyada kedi sevmek ile ilgili detaylar...

RÜYADA KEDİ SEVMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kedi sevmek, rüya sahibinin işlerinin bir anda açılacağına yorulur. Bir kişi, rüyasında huzurlu bir şekilde kedi seviyorsa bu rüya, saadet içerisinde geçireceği günlerin yakın olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişi bir anne ya da babaysa bu rüya, evladının büyük işler başaracağına delalet eder. Rüyada kedi severken bir uçurumun kenarında dolaşmak ise ödün verilmeyecek bir şeyden ödün verileceği biçiminde yorumlanır.

Rüyada kedi seven kişi eğer bekarsa, hayırlı biriyle hayatını birleştireceği yorumu yapılır. Rüyada farklı bir renkte, örneğin mor renkte bir kediyi sevmek ise rüya sahibinin asla yapmam dediği bir şeyi yaparak kendini yanıltacağına işaret eder. Rüyada sevilen kedi yaralıysa ve rüya sahibi kedinin yaralarını sarıyorsa çevresinde yer alan birinin sağlık sorunlarının geçeceğine dair yorum yapılır.

Rüyada kedi sevmek ne anlama gelir? ile ilgili etiketler Rüya tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.