Reklam yapmak için mi sustu? İhanet iddiasıyla gündeme gelen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan merak edilen açıklama

Dönem dönem 22 yıllık eşi Kibariye'yi aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Ali Küçükbalçık son olarak geçtiğimiz aylarda bir kadınla el ele görüntülenmişti. İhanet iddiasının kanıtı niteliğindeki fotoğrafın Küçükbalçık'a ait olmadığı ortaya çıktı. İlk günden beri sessizliğini koruyan Küçükbalçık'ın konu ile ilgili açıklama yapmaması ise 'reklam mı yapıyor? sorusunu akıllara getirdi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla sosyal medya kullanıcıları Kibariye'nin eşine tepki gösterdi.

Gerçek adı Bahariye Tokmak olan, sahne adı Kibariye ile tanınan 61 yaşındaki Türk Arabesk-pop müzik şarkıcısı Kibariye'nin kendisinden 19 yaş küçük 22 yıllık iş adamı eşi Ali Küçükbalçık'a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Fotoğrafta bir otelin havuz başında yanındaki kadınla bir erkeğin el ele ve samimi oldukları görülmüş, bu kişilerin ise Ali Küçükbalçık ve sevgilisi iddiası ortaya atılmıştı. Fakat günlerce önce gerçek avukat aracılığıyla ortaya çıktı.

 
Reklam yapmak için mi sustu? İhanet iddiasıyla gündeme gelen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan açıklama

 

FOTOĞRAFLARIN BAŞKA BİR ÇİFTE AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Haziran ayında ortaya çıkan fotoğraftaki el ele olan iki kişinin Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık değil, Fransa’dan tatil için Bodrum’a gelen Mustafa Kızılgün ve Zeynep Kızılgün çiftine ait olduğu ortaya çıktı. Çift, haberlerin ardından erişim engeli getirip, tazminat davası açmak için kolları sıvadı. Ali Küçükbalçık'ın konuyla ilgili hiçbir açıklamada bulunmayıp sessiz kalması ise 'Kibariye ile eşi reklam yapıyor' şeklindeki yorumları beraberinde getirdi.

Bir döner markası zincirinin sahibi olan Ali Küçükbalçık'a ait olduğu iddia edilen fotoğraf ortalığı karıştırdı. Günlerce konuşulan fotoğrafla ilgili gerçek Isparta Yalvaç’ta alınan mahkeme kararları sonrası ortaya çıktı.


Çiftin avukatı Muzaffer Demirkılınç, olaya ilişkin “Haberlerin çıkması sonrası hem Kibariye Hanım’ın menajeri ile hem de Ali Küçükbalçık ile görüştüm. Çıkıp bir açıklama yapacaklarını söylediler. Çok basit bir şekilde bunu yalanlayabilirlerdi. Ancak nedense bu konunun gündemde kalmasını tercih ettiler. Yalan haberi yapan iki TV kanalına tazminat davası açıp, suç duyurusunda bulunacağız.” şeklinde bir açıklamada bulundu.


REKLAM İDDİASINA SERT TEPKİ

Ali Küçükbalçık'ın iddiaları yalanlamaması ve ünlü sanatçı Kibariye'nin konu ile ilgili sessizliğini koruması reklam iddialarını akıllara getirdi. Sosyal medyada tepki gören Küçükbalçık, gerçek ortaya çıktıktan günler sonra sessizliğini bozarak ''Ben sadece Kibariye Hanıma'a söylerim'' dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; ''Aldattı yazdılar. Ben zaten öyle bir şey yapmam. Ama o gün orada olmadığımı Kibariye Hanım’a defalarca anlattım. Ben sadece Kibariye Hanım’a söylerim. 3-4 gün önce karşı tarafın avukatı arayıp olayı izah edince inandı. Kibariye Hanım’ın reklama ihtiyacı yok.''

 

 

Reklam yapmak için mi sustu? İhanet iddiasıyla gündeme gelen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan merak edilen açıklama ile ilgili etiketler Kibariye Bodrum ali küçükbalçık Mustafa Kızılgün Zeynep Kızılgün
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.