Rapçi Beta öldü mü? Berk Bayındır kimdir?

Beta lakabı ile tanınan 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır hayatını kaybetti. İkamet ettiği rezidansın 8. katından aşağı düşerek canından olan Berk Bayındır kimdir sorusuna cevap arandı. Peki, Berk Bayındır öldü mü, intihar mı etti?

Beta lakabı ile tanınan 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, ikamet ettiği Beta lakabı ile tanınan 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır hayatını kaybetti. Sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerindeki ikamet ettiği rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybeden Bayındır’ın ölümü sonrasında soruşturma başlatıldı.

Berk Bayındır Kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen ve Beta lakabı ile tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, küçük yaşlardan itibaren müzik ve oyunculuk ile ilgilenmeye başladı. 2004 senesinde A2Bt adlı ilk albümünü piyasaya süren Bayındır, 2. albümünü de 2005 senesinde Cümle Alem’den 250,’Çürük Yarınlar piyasaya çıktı.

Rapçi Beta öldü mü? Berk Bayındır kimdir?

2006 senesinde Batuğ ile birlikte Antisistem isimli grubu kuran Bayındır, Manik Depresif isimli albümü hazırlamış aynı yıl gruba Deniz Gürzumar dahil olmuş ve Sistem Yalakaları adlı albümü ile piyasaya çıkmıştır. 2007’de Olympos Production bünyesine dahil olarak Hesap Mı? ve Deşifre adlı albümleri piyasada yer almıştır.

İnternet dünyasında ise 2006 yılında sevenleri ile buluşmuş 2008’de Pişti albümü ile asıl çıkışını gerçekleştirmiştir. Ardından Beton, Dokuz, Bu İşte Bir Terslik Var albümlerini müzik severler ile buluşturan Bayındır, ilk sahne performansını ise 2005 senesinde May Fest ve Khas Fest’te gerçekleştirmiş, 2009 yılından bu yana Türkiye’de 40’ın üzerinde ile gitmiş ve sayısız konserler vermiştir.

Rapçi Beta öldü mü? Berk Bayındır kimdir? - Resim : 2

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Beta Bayındır, Krem ve Paramparça dizilerinde rol almış, 2010 senesinde Fox Tv ekranlarında Osmantan Erkır TV programında yaratmış olduğu karakterler ile skeçler hazırlamıştır.

Rapçi Beta öldü mü? Berk Bayındır kimdir? ile ilgili etiketler beta berk bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.