PSG Real Madrid maçı hangi kanalda?

PSG Real Madrid maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rövanş heyecanı yaşanıyor. Neymar'ın yokluğunda PSG, Paris'te ilk maçı 3-1 kaybettiği Madrid temsilcisine karşı tur peşinde. PSG'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar lig maçında sakatlanmış ve ameliyat olmuştu. Fransa futbolunun önemli kulüplerinden PSG, son yıllarda Ligue 1'e damgasını vurdu. Real Madrid ise Zidane yönetiminde son iki senede Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon oldu. Peki, PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

PSG Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde rövanş heyecanı yaşanıyor. Bu ekip arasında oynanan ilk maç ise Madrid temsilcisinin 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid Zidane yönetiminde son 2 sezonda şampiyon oldu. PSG ise Neymar sakatlığı sebebiyle sezonu büyük bir ihtimalle kapattı. Peki, PSG Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

fsafPSG_Real_Madrid_mac_hangi_kanalda

PSG'DE ŞOK SAKATLIK... NEYMAR RÖVANŞTA YOK

Paris Saint-Germain'in süper yıldızı Neymar, Real Madrid maçında forma giyemeyecek. Ligue 1 liderinin Marsilya'yı 3-0 yendiği maçta sakatlanarak gözyaşları içerisinde oyunu terk eden Neymar'ın tarak kemiğinde kırık tespit edildi.

PSG_Real_Madrid_mac_hangi_kanalda

En az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı futbolcu, Real Madrid'le oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında forma giyemeyecek. PSG Teknik Direktörü Unai Emery maçın ardından yaptığı açıklamada ilk bulguların burkulma yönünde olduğunu ve Neymar'ın Real Madrid'e karşı sahada olmasından umutlu olduklarını ifade etmişti.

PSG-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

6 Mart Salı günü Parc des Princes Stadyum'unda oynanacak karşılaşma TSİ 22.45'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz olaran naklen yayınlanacak.

PARİS ST GERMAİN LİGDE RAKİP TANIMIYORUM

Fransa Ligi'nde en yakın rakibi Monaco'ya 14 puan fark atarak liderlik koltuğunda bulunan PSG, son 10 maçında tek mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı aldı. Ligde şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan yıldızlar topluluğu, evinde oynayacağı Real Madrid'i eleyerek kupaları müzesine götürmek istiyor.

PSG_Real_Madrid_mac_hangi_kanaldasasfda

ZİDANE'DE HEDEF 3. KUPA

Şampiyonlar Ligi'ni 11 kez müzesine götüren son şampiyon Real Madrid'de İspanya Ligi La Liga'da işler yolunda gitmiyor. Ezeli rakibi Barcelona'dan 15 puan fark yiyerek 3. sırada bulunan eflatun-beyazlılar, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne dikti. İlk maçı 3-1 kazanan Zidane'ın öğrencileri ikinci maçta kendisine yetecek skoru alarak Şampiyonlar Ligi'nde 12. kez mutlu sona ulaşmak istiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 maç

Real Madrid 3 - 1 PSG
Real Madrid 1 - 3 PSG
Real Madrid 1 - 0 PSG
PSG 0 - 0 Real Madrid
PSG 0 - 1 Real Madrid

HER İKİ TAKIM DA FİNALİ ÇOK İSTİYOR

Fransa futbolunun önemli kulüplerinden PSG, son yıllarda Ligue 1'e damgasını vurdu. Yabancı yatırımcıların kulübü satın almasının ardından dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katan takım buna rağmen Avrupa'da istediği başarılara bir türlü ulaşamadı.

Sezon başında Barcelona'dan Neymar'ı rekor ücretle renklerine katan Paris ekibi ligde 65 puanla en yakın rakibi Monaco'nun önünde zirvede yer alıyor. PSG, Şampiyonlar Ligi'nde ise B Grubu'nda Bayern Münih, Celtic ve Anderlecht ile mücadele etti. 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak grubu aynı puandaki Bayern Münih'in averajla önünde lider tamamladı.

Real Madrid için bu sezon pek iyi geçmiyor. Son iki sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan, geçen sezon ligde de Barcelona'nın önünde şampiyonluğa uzanan Real Madrid, bu yıl ise ligde yarıştan koptu denebilir.
Ligde lider Barcelona'nın 17 puan gerisinde kalan Los Galacticos, Barcelona, Atletico Madrid ve Valencia'nın ardından 4. sırada yer alıyor.

Diğer yandan Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Tottenham, Borussia Dortmund ve APOEL Nicosia ile mücadele eden takım 4 galibiyet, 1 beraberliki, 1 yenilgi ile Tottenham'ın ardından 2. olarak grubu tamamladı.

PSG_Real_Madrid_mac_hangi_kanaldasfaf

NEYMAR'IN ALTIN TOP PRİMİ

Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ın Amerikan Spor Giyim firması Nike ile olan anlaşmasının detayları açıklandı. Buna göre Neymar Altın Top'u kazanırsa 811 bin 936; Dünya Kupası'nı kazandığında 40 bin 596 Euro kazanacak.

Neymar'ın Nike ile 2011'de başlayan ve 2022'ye kadar sürecek sözleşmesinin detayları açıklandı.

2024'e kadar tek taraflı olarak sözleşmeyi uzatma hakkı bulunan Amerikan Spor Giyim firması, Brezilyalının ödüllendirilmesi konusunda takımları A, B, C ve D'ye ayırdı. Neymar A kategorisindeki bir takımda oynadığı takdirde primin tamamını alacak. Ancak B kategorisindeki bir takımda oynadığında ödül yarı yarıya azalacak. C kategorisindeki bir takımda prim tekrar bölünecek. D kategorisindeki bir takımda ise prim alamayacak.

Nike, 2011'de yaptığı değerlendirmede A kategorisini Chelsea, Milan, Manchester United, Arsenal, Juventus, Bayern, Inter, Barcelona ve Real Madrid gibi takımlardan oluşturdu.

B kategorisi son 5 yılda 3 kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan takımlardan; C kategorisi Avrupa'nın en üst liglerinde yer alan diğer takımlar ve D kategorisi ise Avrupa'nın 2. lig takımlarından oluştu. Bu gruplar periyoduk olarak güncellenirken; Neymar'ın kontratı bireysel ve takım hedefleri doğrultusunda yapıldı.

Altın Top ödülünü kazanması, Neymar'a diğer bütün şampiyonluklardan veya başarılardan daha fazla prim kazandıracak. Anlaşmaya göre Brezilyalı Altın Top kazandığı takdirde 811 bin 936 Euro'yu cebine koyacak. Brezilyalı bu başarıya birden fazla ulaşması durumunda ise rakam 3 milyon 247 bin 747 Euro'ya kadar çıkabilecek.

Altın Top için yüklü meblağ beklenirken; Neymar'ın Dünya Kupası'nı kazanma primi sadece 40 bin 596, Dünya Kupası ikincilik primi de 24 bin 358 Euro olarak belirlendi.

Diğer yandan Neymar, herhangi bir Dünya Kupası'nın gol kralı olduğunda veya en iyi oyuncusu seçildiğinde 162 bin 387 Euro kazanacak.

Neymar'ın Olimpiyat Oyunları primlerinin de düşük olmasıs dikkat çekti. Ülkesi ile altın madalya kazanması durumunda 16 bin 238 Euro, gol kralı olduğunda 81 bin 193, en iyi oyuncu seçildiği takdirde de 121 bin 790 Euro alacak.

Neymar'ın sözleşmesine milli takım maddesi de konuldu. Buna göre, yıldız oyuncu Brezilya Milli Takımı'nın maçlarının en az yüzde 70'inde oynayacak. Bu oran yüzde 30 ile 70 arasına düştüğü takdirde prim ödemesi ertelenecek; yüzde 30'dan aşağı düşmesi durumunda da Neymar prim alamayacak.

dasfPSG_Real_Madrid_mac_hangi_kanalda

REAL MADRİD'İN TRANSFER LİSTESİNDE KANE VAR

Real Madrid, yaz döneminde büyük bir transfer bombası patlatmak istiyor. Hedefte Harry Kane ve Robert Lewandowski var.

Real Madrid yaz döneminde güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Eflatun beyazlılar, özellikle hücum bölgesine flaş bir transfer yaparak gündeme damga vurma amacında.

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Real Madrid’in hedefinde iki önemli golcü var. Biri Tottenham'da olağanüstü bir yılı geride bırakan Harry Kane. Diğeri ise Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski.

Öncelikli hedef Kane olsa da, 24 yaşındaki futbolcu için tottenham'ın çok yüksek bir bonservis ücreti isteyebileceği belirtiliyor. 29 yaşındaki Lewandowski ise Real Madrid için daha ulaşılabilir bir hedef olarak görülüyor.

İspanyol basınında çıkan haberlerde kulüp başkanı Florentino Perez’in Lewandowski’nin menajeri Pini Zahavi ile bir araya geldiği konuşuluyor. Lewandowski’nin de 4 yıllık Bayern Münih kariyerini noktalayıp, futbol hayatına Real Madrid'de devam etmek istediği ifade ediliyor.

PSG Real Madrid maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler PSG Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.