Projeleri merak edilen Esra Ruşan kimdir? Esra Ruşan nereli, kaç yaşında?

Esra Ruşan kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ile merak edilmeye başlanan Esra Ruşan hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Peki Esra Ruşan nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Esra Ruşan kimdir? Oyunculuk kariyeri ile dikkatleri üzerine toplayan ve O Ses Türkiye performansı göz dolduran Esra Ruşan hayatı ve kariyeri nedir? İşte Esra Ruşan hakkında tüm detaylar...

ESRA RUŞAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Esra Ruşan kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan Esra Ruşan7 Mart 1983 tarihinde Göle'de dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuğa, 2006 yılında yayımlanmaya başlayan "Arka Sokaklar" dizisiyle başladı.

ESRA RUŞEN YER ALDIĞI PROJELERİ

Oynadığı diziler arasında" Vatanım Sensin", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Ayrılık", "Aşk Yakar", "Tatlı Küçük Yalancılar", "Yarım Kalan Aşklar" gibi birçok yapım bulunmaktadır.

2012 yılında yayımlanan "Ustura Kemal" dizisinde oynadı. Daha sonra, 2020-2022 yılları arasında yayımlanan "Masumlar Apartmanı" dizisinin kadrosunda yer aldı ve kendisiyle aynı ismi taşıyan "Esra" karakterini canlandırdı.

Projeleri merak edilen Esra Ruşan kimdir? Esra Ruşan nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.