Prof. Dr. Şengör'den taciz itirafı! Öğrencisine dair iğrenç sözleri büyük tepki topladı

Daha önce kütüphanede bir kızın bacaklarını nasıl dikizlediğini anlatan Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir başka taciz anısını anlattığı videosu gündeme oturdu. Şengör videoda, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bir öğrencisinin eteğini kaldırıp tokat attığını söylüyor. Şengör'ün öğrencisiyle ilgili iğrenç sözleri Twitter'da büyük tepki topladı.

Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir taciz olayı daha ortaya çıktı. Daha önce kütüphanede bir kızın bacaklarını dikizlediğini itiraf eden Şengör, Twitter'da yayılan başka bir videoda da bir öğrencisini taciz ettiği anları anlatıyor.

İtiraf niteliğindeki videoda, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bir öğrencisine çok kızdığını belirten Prof. Dr. Şengör, "O kadar kızdırdı ki, eteğini kaldırdım, kıçına bir tokat attım, bu dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Bana babam bile bunu yapmadı dedi. Heh dedim eksik kalmış, şimdi tamamlandı." diyor.

Twitter'da gündemin tepesine oturan Şengör'ün öğrencisiyle ilgili iğrenç sözleri büyük tepki topladı.

Prof. Dr. Şengör'den taciz itirafı! Öğrencisine dair iğrenç sözleri büyük tepki topladı ile ilgili etiketler Celal Şengör İstanbul Teknik Üniversitesi öğrenciye taciz taciz itirafı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.