Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali...

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının popüler isimlerinden Serkül Kan, değişimiyle adından söz ettiriyor... İşte uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Popstar Serkül'ün son hali...

Serkül Kan, Popstar yarışmasıyla bir döneme damga vuran isimler arasında. Serkül Kan, yarışmanın bitiminden iki yıl sonra yaptığı bir açıklamada, jüri üyelerine kırgın olduğunu çok üstüne geldiklerini açıklamıştı.

Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali...

Yarışmada Kerim Tekin'in Karbeyaz şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve bazı haftalar birinci seçilen Popstar Serkül, yarışmada engelli bireylerin sesi olma misyonu da edinmişti.

Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali... - Resim : 2

Popstar Türkiye juri üyesi Ahmet San, Serkül'ün buraya kadar gelmesini, kendini acındırmasına bağlan bir açıklama yaparak, uzun süre devam edecek tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali... - Resim : 3

Uzun süredir ekrana gelmeyen Serkül Kan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Serkül Kan'ın paylaşımlarına bakıldığında şarkıcılığı bırakmadığı anlaşılıyor.

Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali... - Resim : 4

Kan, engelli bireyler için yapılan belirli organizasyonlar için sahne almanın yanı sıra belediye organizasyonlarında da şarkı söylemeye devam ediyor.

 

 

Popstar yarışmasına damga vurmuştu! İşte Serkül Kan'ın son hali... ile ilgili etiketler popstar Serkül
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.