Pokemon Go güvenli mi? Pokemon Go’da virüs var mı?

Pokemon Go oynayanların sayısı giderek artıyor. Henüz çıkalı birkaç gün olmasına rağmen oldukça ilgi gören oyun resmi olarak ise Türkiye’ye gelmedi. Apk’lar üzerinden bu oyunu indirmek ne kadar güvenli? Apk virüs bulaştırır mı?

Pokemon Go oyunu dünyayı kasıp kavuruyor. Türkiye'ye ise resmi olarak sunulmayan oyun Apk'lar yardımıyla indiriliyor. Ancak bir güvenlik firması Apk'da virüs tespit etti. Apk'lar güvenli mi?

Bir güvenlik şirketi Pokemon Go yüklemek için kullanılan Apk’ların birinde güvenlik açığı tespit etti. Bu açık tüzünden telefon dışarıdan gelen tehlikelere karşı savunmasız kalıyor. Bunun önüne geçmek çin güvenilir güvenlik uygulamalarını yüklemelisiniz.


POKEMON GO NASIL OYNANIYOR?

Oyun sanal dünyayla gerçek dünyayı birleştiriyor, dünyada gerçek mekanlara yayılmış Pokemon'ları toplamak için farklı konumlara gidip yeni Pokemon'lar avlamanız gerekiyor. Pokemon'lar özelliklerine göre farklı yerlere yayılmış durumda, oyuncuların sosyal medyada yaptığı yorumlarda su türü Pokemon'ların daha çok sahillerde bulunduğundan bahsediliyor. Bazı nadir görülen Pokemon'ların kuytu köşelerde bulunduğu her yerde rastlanamayacağı konuşuluyor.
Oyunun üreticisi Nintendo, oyunu tüm dünyaya aynı anda sunmadı. Bölge bölge yayınlanan oyunun Türkiye’ye ne zaman geleceği ise merak konusu.

Pokemon Go güvenli mi? Pokemon Go’da virüs var mı? ile ilgili etiketler Türkiye Virüs Pokemon Go oyunu Apk Pokemon Go Pokemon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.