Podyumlara dönüp dönmeyeceği merak konusuydu: Adriana Lima’nın aldığı kilolar sonrası karar verildi! Meğer…

Eski Victoria’s Secret meleği olan ve fiziği ile dünyanın beğendiği modeller arasına adını yazdıran Adriana Lima, aldığı kilolar nedeniyle bir süredir podyumlarda yer almıyor. Adriana Lima’nın podyumlara dönüp dönmeyeceği netleşti.

Efsane modellerden biri olan ve Victoria’s Secret melekleri arasına adını yazdıran dünyaca ünlü model Adriana Lima, bir süredir hayranlarının hedefindeydi. Katar’da gerçekleştirilen Dünya Kupası maçlarında paylaştığı fotoğraf ile pek çok eleştiri alan Adriana Lima’nın aldığı kilolar konuşuluyordu. Kilolar nedeniyle podyuma veda etmesine kesin gözüyle bakılan Adriana Lima için karar verildi.

Dünyaca ünlü modelin tekrar Victoria’s Secret meleği olup olmayacağına ilişkin sorular artarken, aldığı kiloları yavaş yavaş vermeye başlaması da dikkat çekmişti. Doğumdan sonraki kiloları ile dünya basının gündeminde olan Adriana Lima’nın podyumlara dönüp dönmeyeceğine ilişkin sorular nihayet netlik kazandı. Peki, Adriana Lima mankenliğe devam edecek mi? İşte Adriana Lima’nın kariyerindeki son durum…

19 YIL VİCTORİA’S SECRET MELEĞİYDİ

Brezilya’daki modellik yarışmasını kazandığında sadece 15 yaşında olan Adriana Lima, ülkesini temsil ettiği Miss World yarışmasında ikinci olmasıyla dikkat çekmişti. Bu sayede tanınmaya başlamış olan Adriana Lima’nın mankenlik kariyeri 16 yaşındayken New York’ta başladı. 1999 yılında da Victoria’s Secret’la anlaşma imzalayan Adriana Lima, 2018 yılına kadar melekler arasında yer almayı başardı. Tam 19 yıl meleklik yapan Adriana Lima, rekor bir süreye imza atarken; aynı zamanda 2017 yılında “Gelmiş geçmiş en değerli Victoria’s Secret meleği” seçilmesiyle de farklı olduğunu tüm dünyaya göstermişti. Şimdilerde yeniden melek olup olmayacağı merakla takip edilen Adriana Lima’nın podyumlara Victoria’s Secret’la dönüp dönmeyeceği de netlik kazandı.

ADRİANA LİMA YENİDEN VİCTORİA’S SECRET’TA

Podyumlara dönüp dönmeyeceği merak konusuydu: Adriana Lima’nın aldığı kilolar sonrası karar verildi! Meğer…

Daha önceki evliliğinden 2 çocuğu bulunan ve 2021’den beri birlikte olduğu film yapımcısı Andre Lemmers’tan bir çocuğu daha olan 41 yaşındaki Adriana Lima, üçüncü çocuğundan sonra aldığı kilolar ile dikkat çekti. Hayranlarının acımasız eleştirilere de maruz kalan ünlü ismin kilo vermeye çalıştığı dikkat çekmiş ve formuna yeniden ulaşmak için kilo verdiği de geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte verdiği görüntüler ile ortaya çıkmıştı. Çabasının karşılığını alan Adriana Lima, yeniden markanın yüzü olduğunu duyurdu. Victoria’s Secret’ın “Heavenly Eau de Parfum” adını verdiği ünlü kokusunun reklamlarında yer alacağı öğrenilen model için marka, “Bu ortaklıktan yıl boyu yeni haberler almaya devam edeceksiniz” açıklamasını yaptı.

Podyumlara dönüp dönmeyeceği merak konusuydu: Adriana Lima’nın aldığı kilolar sonrası karar verildi! Meğer… ile ilgili etiketler Adriana Lima Victoria’s Secret Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.