PKK saldırısında şehit olmuştu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 yıl önce hain PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın'ı anarak 'Aybüke evladımızı ailesinden, sevdiklerinden, öğrencilerinden ayıran terör örgütü PKK ile mücadelemize devam edeceğiz.' dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan,  9 Haziran 2017'de Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın için bir mesaj yayımladı. 

Erdoğan'In mesajı şu şekilde:

"Milletimize hizmet etmekten başka hiçbir gayesi olmayan Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimizi, alçakça şehit edilişinin yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum. Aybüke evladımızı ailesinden, sevdiklerinden, öğrencilerinden ayıran terör örgütü PKK ile mücadelemize devam edeceğiz."

 

 

PKK saldırısında şehit olmuştu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.