Pedro Henrique: "Bu harika ülkede futbolu mahvetmeyin"

Son haftalarda hakem kararları ile başı dertte olan Kayserispor’da son oynanan Konyaspor maçı sonrası hakemin kararları teknik heyeti, futbolcuları, yöneticileri ve taraftarı çileden çıkardı. Sarı-Kırmızılıar'ın Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique, "Hepimiz hata yapabilir ama bu kadarı fazla" dedi.

Kayserispor'un Brezilyalı 10 numarası Pedro Henrique, Konyaspor maçında verilen ve verilmeyen kararlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Brezilyalı futbolcu Pedro Henrique, "Kulübümüze, başkanımıza saygı gösterin, taraftarımıza saygı gösterin. Hepimiz hata yapabiliriz. Ama bu kadar yeter. Bu harika ülkede futbolu mahvetmeyin lütfen" dedi. 

Öte yandan, Kayserispor basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, PFDK'dan ceza aldı. 13.haftadaki Antalyaspor-Kayserispor maçı sonrasında sportmenliğe aykırı açıklama yapan ve PFDK'ya sevk edilen Tokgöz'e 15 bin TL para cezası verildi. 

 

Pedro Henrique: "Bu harika ülkede futbolu mahvetmeyin" ile ilgili etiketler Kayserispor Pedro Henrique Mustafa Tokgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.