Parker filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

29 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Parker adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Parker hangi kanalda? Parker oyuncuları kimlerdir?

29 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Parker adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Parker 2013 yılında vizyona girmiştir..

PARKER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Parker, bildiklerinizden farklı bir hırsız. Onun ahlaki değerleri var, fakirden zaten çalmıyor ve mecbur kalmadıkça kimsenin canını yakmıyor. Fakat adam öldürmeyi sevmeyen, işini mümkün mertebe kansız yollardan çözmeyi seven Parker'a beraber soygun yaptıkları ekip arkadaşları büyük bir kazık atınca işin rengi değişiyor! Ne kadar merhametli olsa da, şimdi sıra kendi yöntemleriyle intikam almakta. Üstelik bol suç ve aksiyon dolu macerada yalnız da değil. Paraya ihtiyacı olan güzel emlakçı Leslie, bir mücevher soygunu planıyla karşısına çıkıyor ve Parker'ı bu planı uygulamaya ikna ediyor!

PARKER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Taylor Hackford

Oyuncular: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 25 Ocak 2013 / 2s 0dk

Parker filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV Parker filminin konusu ne Parker film özet oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.