Papa'nın siyahi din adamına yaptığı o hareketi gündem oldu! 'Irkçılık' iddiaları başladı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'in Dallar Bayramı kutlamalarında çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde Papa Francis'in siyahi din adamına karşı sergilediği hareket, ırkçılık yorumlarını beraberinde getirdi.

Bu yılın Nisan ayında kaydedilen görüntüde, Papa Francis'in diğer din adamlarıyla selamlaşması görülüyor. Fakat görüntülerde siyahi bir din adamıyla selamlaşması sırasında sergilediği tavır 'ırkçılık' iddialarını da beraberinde getirdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu bir 'ırkçılık' olarak görürken bazıları ise Papa'nın elinin öpülmesinden hoşlanmadığı için böyle bir hareket yaptığını iddia etti.

Papa'nın siyahi din adamına yaptığı o hareketi gündem oldu! 'Irkçılık' iddiaları başladı ile ilgili etiketler Papa Irkçılık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.