Kassam Tugayları, işgalci İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda katil öldü...

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Netzarim kentinde İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup İsrail askerini pusuya düşürdüklerini açıkladı. Saldırıda, çok sayıda İsrail askeri öldü ve yaralandı.

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze şehrinin güneyinde yer alan “Netzarim” kentinde işgalci düşman komuta karargahını ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladıklarını ve İsrail'in patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci askerini pusuya düşürdüklerini duyurdu.

Kassam Tugayları, işgalci İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda katil öldü...

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ VE YARALANDI

Saldırıya uğrayan İsrail ordusunun çok sayıda yaralı askeri ve subayı, helikopterlerle Gazze Şeridi'nden çeşitli hastanelere nakledildi. Bölgeye çok sayıda İsrail hava kuvvetlerine ait helikopter sevk edildiği bildirildi.

Kassam Tugayları, işgalci İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda katil öldü... - Resim : 2

EBU UBEYDE DUYURDU: İŞGALCİ ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜK

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İsrail güçlerinin, sivillere attığı ancak patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci İsrail gücünü mayınlı pusuya düşürdük." dedi.

Kassam Tugayları, işgalci İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda katil öldü... ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım