Oyunculuğu bırakan efsane Bruce Willis'in en iyi 15 filmi

Beynin konuşma bölümünde yaşanan bir rahatsızlık olan afazi hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakmak zorunda kalan efsane isim Bruce Willis'in en iyi filmlerini sizler için sıraladık. İşte en iyi Bruce Willis filmleri...

Hollywood'un en önemli aktörlerinden biri olan Bruce Willis, afazi hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakmak zorunda kaldı. Bruce Willis'in ailesi, Instagram üzerinden 67 yaşındaki aktörün dili anlama ve iletişim kurma yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı nedeniyle kendisi için çok şey ifade eden kariyerden uzaklaşmak zorunda olduğunu açıklamıştı.

Bruce Willis hayranları, aktör için endişelerini sosyal medyada dile getirmekte ve en sevdikleri Bruce Willis performanslarını paylaşmaya başladılar. Willis, 1988'deki Zor Ölüm filmiyle, Hollywood'un değişmez aksiyon filmi aktörleri arasındaki yerini almıştı.

Biz de sizler için Bruce Willis'in en iyi filmleri arasından 15 tanesini seçtik. (Filmleri belirli bir sırayla sıralamadık. Tamamen karışık bir listedir.) Sizin en sevdiğiniz Bruce Willis filmleri hangileri?

 

Oyunculuğu bırakan efsane Bruce Willis'in en iyi 15 filmi ile ilgili etiketler Bruce Willis
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.