Oyuncu Sevda Erginci'ye sevgili şoku! Yılmaz Kunt'un başka bir kadınla mesajlaşmaları ifşa oldu

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan El Kızı dizisine rol almaya hazırlanan 27 yaşındaki oyuncu Sevda Erginci'nin bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı 26 yaşındaki Best Model of Turkey 2015 birincisi ve oyuncu sevgilisi Yılmaz Kunt'un WhatsApp ve Instagram mesajları ifşa oldu. Mesajlaşmaların ortaya çıkmasının ardından ünlü ikili sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

Evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt, ilişkisinde flaş bir gelişme yaşandı. Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren 27 yaşındaki oyuncu Sevda Erginci, bir süredir Yılmaz Kunt ile aşk yaşıyor. Sevda Erginci ile ilişkisinin evlilik yolunda olduğu konuşulan Yılmaz Kunt, son olarak flaş bir haberle gündeme geldi. Bir süredir Bodrum'da tatilde olan çift, ifşa şoku yaşadı.

 Yılmaz Kunt - Sevda Erginci - Seray Öztürk

Kunt'un, Seray Öztürk adlı bir avukata attığı mesajlar ifşa oldu. Yılmaz Kunt'tan kendisine gelen tüm mesajları Instagram hesabından paylaşan Seray Öztürk, "Evlilik yolundayken benimle buluşmaya çalışıyorsun" diyerek sitemini dile getirdi.

Yılmaz Kunt - Sevda Erginci - Seray Öztürk

Bir süredir aşk yaşayan ve ilişkileri evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt, sezonun yorgunluğunu Bodrum'da tatil yaparak atıyor. Önceki gün plajda görüntülenen çift, mutluluklarıyla dikkat çekerken bir ifşa krizi yaşadı.

Yılmaz Kunt - Sevda Erginci - Seray Öztürk


Yılmaz Kunt'un Sevda Erginci ile aşk yaşarken avukat Seray Öztürk'le mesajlaştığı, hatta fotoğrafını dahi gönderdiği ortaya çıktı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı görüldü.

Yılmaz Kunt - Sevda Erginci - Seray Öztürk

"EVLİLİK YOLUNDAYKEN BENİMLE KONUŞMAN KADINA YÖNELİK BAŞKA ŞİDDET"

Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Uzun süre mesajlaştıkları görülen ve ses kaydı atan Kunt'la tüm yazışmalarını ifşa eden Öztürk, son olarak Kunt ile Erginci'nin çıkan evlilik haberini yayınladı.

Öztürk, tüm magazin sitelerini etiketleyerek, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" diye yazdı.


ÇİFTE GÖNDERME YAPTI

Kunt'un kendisine attığı fotoğraf ve videoları da paylaşan Öztürk, "İyi tatiller" yazarak, Erginci ve Kunt'a gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ise iki ünlü isim birbirlerini takipten çıktı.

 

Oyuncu Sevda Erginci'ye sevgili şoku! Yılmaz Kunt'un başka bir kadınla mesajlaşmaları ifşa oldu ile ilgili etiketler Sevda Erginci Seray Öztürk yılmaz kunt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.