Oyuncu Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı

Kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. 47 yaşına giren ünlü oyuncunun sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf karesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Altuğ'un yüzündeki değişikliğin sebebi merak konusu oldu.

12 Nisan 2018'de oyuncu Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Su Atacan adında bir kızı olan Pınar Altuğ, yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf karesiyle kutladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Altuğ'un yüzündeki büyük değişim dikkat çekti.

47. yaş gününü kutlayan Pınar Altuğ’un paylaştığı fotoğrafta yüzündeki değişim dikkat çekti. Takipçiler “filtre, photoshop, estetik” yorumları yaparken Altuğ’un 'fasting' olarak adlandırılan aralıklı oruç sistemiyle zayıfladığı ortaya çıktı. Altuğ “Pandemide bol bol spor yaptım. Halimden çok memnunum” dedi.


İşte Pınar Altuğ Atacan'ın çok konuşulan o görüntüsü...

Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı

Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı

Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı

 

 

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan'ın yüzüne ne oldu? Son hali görenleri şaşırttı ile ilgili etiketler Yağmur Atacan Pınar Altuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.