Oyuncu Nesrin Cavadzade'den ayrılan Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan manidar paylaşım

Rol aldığı Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Gökhan Alkan ile bir yılı aşkındır aşk yaşadığı ve evlenme teklifi ettiği oyuncu sevgilisi Nesrin Cavadzade'den kötü haber geldi. Sürpriz bir kararla ayrıldıkları konuşulan ünlü ikiliden Gökhan Alkan, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Yönetmen koltuğuna Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsünün yazdığı ve atv'de ekrana gelen Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel ile başrolü paylaşan 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan ile evlenme hazırlığındaki meslektaşı Nesrin Cavadzade'den kötü haber geldi.

 
ŞİDDETLİ TARTIŞMA SONRASI YOLLARINI AYIRDILAR

Oyuncu çift Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın şiddetli bir tartışma sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Gökhan Alkan paylaşımda bulundu. Aynı dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, beraberliklerini geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak taçlandırmıştı. Ancak evlilik yolunda ilerleyen gözde çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade'nin şiddetli bir tartışma sonrası yollarını ayırma kararı aldığı ileri sürüldü.

Oyuncu Nesrin Cavadzade'den ayrılan Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan manidar paylaşım

 

GÖKHAN ALKAN'DAN CEVAP GİBİ PAYLAŞIM

Söylentiler sonrasında Nesrin Cavadzade suskunluğunu korurken, Gökhan Alkan'dan iddiaları reddeden bir paylaşım geldi. Gökhan Alkan, çıkan haberlere Instagram hesabı üzerinden 'Haydar Haydar' şarkısının dizelerini paylaşarak yanıt verdi.

''Nesimi'ye sormuşlar
Yarin inen hoş musun?
Hoş olayım, olmayayım
O yar benim, kime ne!''

Oyuncu Nesrin Cavadzade'den ayrılan Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan manidar paylaşım

 

Oyuncu Nesrin Cavadzade'den ayrılan Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan manidar paylaşım ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Sosyal Medya Gökhan Alkan ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.