Osman Sınav Yalnız Kurt İçin Hasan Denizyaran'ı Neden Seçti? Hasan Denizyaran Cevapladı!

Yalnız Kurt ilk iki bölümüyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Tabi bunda Osman Sınav isminin etkili olduğu su götürmez bir gerçek. Ancak Cihan Ünal, Damla Çolbay ve Hasan Denizyaran'ın uyumu ve oyunculuklarının da büyük payı var. Peki Osman Sınav neden başrol olarak Hasan Denizyaran'ı seçti? İşte detaylar..

Yalnız Kurt ülkemizin yakın dönem siyasi hayatına ışık tutan hikayesi ile dikkat çekti. Televizyonda Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi diziler görmek isteyenler için biçilmiş kaftan olan Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav'ın yapımcılığında gerçekleşiyor.

Osman Sınav'ın Yalnız Kurt için Hasan Denizyaran'ı seçme nedeni de belli oldu. 10 yıldır setlerde olan ve birçok projede de kendine yer bulan Hasan Denizyaran'ı birçok kimse Yalnız Kurt başlayınca fark etti.

Osman Sınav Yalnız Kurt İçin Hasan Denizyaran'ı Neden Seçti? Hasan Denizyaran Cevapladı!

Osman Sınav Neden Hasan Denizyaran'ı Seçti?

Bu kadar genç olmasına rağmen böyle iddialı bir projede başrol oynaması birçok kişi için sürpriz de olsa Sınav'ın bu rol için neden Hasan Denizyaran'ı seçtiğini oyuncunun kendisi cevapladı.

Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt'ta canlandırdığı Altay Kurtoğlu karakterinde kendisini bulduğunu ve başrol oynarken hiç gerilmediğini ifade etti. Bunu ilk gören de Osman Sınav olmuş olacak ki son dönemin en iddialı dizisi Yalnız Kurt'da kendisine başrol verdi.

Osman Sınav Yalnız Kurt İçin Hasan Denizyaran'ı Neden Seçti? Hasan Denizyaran Cevapladı! ile ilgili etiketler yalnız kurt Hasan Denizyaran osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.