Oryantal Didem'den Bülent Serttaş açıklaması geldi!

Yıllar sonra televizyon ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşan İbo Show'a katılan Oryantal Didem yaptığı dans gösterisiyle izleyenleri ekranlara kilitlemişti. Ancak konuklardan Bülent Serttaş'ın dans gösterisi sırasında bakışlarını başka yöne çevirmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Söz konusu tepkilerin ardından Oryantal Didem'den ilk kez açıklama geldi.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta oryantal Didem ve Bülent Serttaş damga vurdu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan İbo Show'da Oryantal Didem yaptığı dans gösterisiyle bütün izleyenleri ekranlara kilitledi. Dans gösterisi sırasında konuklardan Bülent Serttaş'ın kafasını sürekli başka yöne çevirerek Didem'i izlememek için çaba sarfetmesi izleyenleri dikkatini çekmişti ve olay sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almıştı.

Söz konusu olayın ardından Serttaş'a yönelik tepkiler sosyal medyada adeta bir çığ gibi büyüdü. Ayrıca Hadise gibi ünlü şarkıcılardan da, "Dans bir sanat, alkışlamak gerek" şeklinde Serttaş'ın hareketlerine yönelik yorumlar gelmişti.

"BANA SAYGISIZLIK YAPMIŞTI"

Oryantel Didem olaydan sonra, 2. Sayfa'ya konuştu. Didem Kınalı açıklamasında şunları söyledi:

"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım.

Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var."

ALİ SUNAL'DAN DİDEM AÇIKLAMASI

Ali Sunal'ın da programda Didem'i izlemediği iddia edilmişti. Sunal bir paylaşım yaparak "Hayranlıkla izledim" dedi.

Oryantal Didem'den Bülent Serttaş açıklaması geldi!

Oryantal Didem'den Bülent Serttaş açıklaması geldi! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bülent Serttaş oryantal didem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.