ORTADOĞU’DA NELER OLUYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, MİT'in PKK/KCK'lı terörist Sadık Şeyh Ahmet'i etkisiz hale getirdiği nokta operasyonun detaylarını, İran tarihinin en kanlı saldırısıyla planan bölgesel savaşın sinyallerini ve CHP’de Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu'nun aday kavgasını masaya yatırdı. 

''PKK'LI TERÖRİSTLERİN MUHTEMELEN PENÇEVİN BÖLGESİNDE BİR KARARGAHI VAR. ÇALIŞMALARINI ORADA SÜRDÜRÜYORLAR''

Bozkurt, ''Yaklaşık 200 kilometre derinlikte gerçekleşen bir operasyon. Bu operasyonlar hep Süleymaniye ve çevresinde gerçekleştiriliyor. Süleymaniye bölgesinde hemen hemen her gün bir terörsit elebaşı etkisizleştiriliyor. PKK'lı teröristlerin muhtemelen Pençevin bölgesinde bir karargahı var. Çalışmalarını orada sürdürüyorlar.

''SON 1 AYDA YAŞANANLARA BAKILDIĞINDA İSTİHBARAT MERKEZLİ OPERASYONLAR YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ''

Hamas'ın ikinci ismi Aruri'nin öldürülmesi, MİT'in MOSSAD casuslarını yakalaması ve İran'daki patlamalar tesadüf değildir. Gazze meselesi sonrasında bölgedeki taşlar yerinden oynadı. Son 1 ayda yaşananlara bakıldığında istihbarat merkezli operasyonlar yapıldığını görüyoruz. Kızıldeniz geriliyor. İran savaş gemisi gönderdi. Husilerin İsrail'e destek verilmesinden kaynaklı operasyonları söz konusu. 

''İSRAİL TÜRKİYE'Yİ DİREKT SAHAYA ÇEKMEK İSTEMİYOR. TÜRKİYE'Yİ ZAYIFLATIP KENDİ SALDIRGANLIĞINI DURDURULAMAZ HALE GETİRMEK İSTİYOR''

İsrail çok kötü sıkıştı, bu yüzden sahaya İran'ı çekmek istiyor. İsrail Türkiye'yi direkt sahaya çekmek istemiyor. Türkiye'yi zayıflatıp kendi saldırganlığını durdurulamaz hale getirmek istiyor. İsrail, İran üzerinden Batı'yı tekrar kendi arkasına almak istiyor. İran-İsrail savaşı 3. dünya savaşının resmi olarak ilanı olur. Türkiye'ye yönelik ciddi şekilde operasyon düğmesine basmış durumdalar. Süper Kupa krizi ve hilafet tartışmalarında yaşananların dezenformasyon ve toplumu karşı karşıya getirme boyutunda mutlaka bir bağlantısı vardır. İstihbarat servisleri Türkiye'nin içini karıştırıp bölgeden tam tersine uzaklaştırmak istiyorlar.'' sözlerini kullandı. 

Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ORTADOĞU’DA NELER OLUYOR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun İran Orta Doğu MİT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.