Origin Protocol (OGN) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasınadaki çeşitlilik ve bu yöndeki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Origin Protocol (OGN) en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Origin Protocol (OGN) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Kripto para piyasaındaki çeşitlilik hız kesmeden devam ediyor. Origin Protocol (OGN) coin, piyasa katılımcılarının eşler arası ( P2P ) ağlar aracılığıyla mal ve hizmetleri paylaşmasına olanak tanıyan bir ağdır. Origin Protocol (OGN) nedir? Detaylar haberimizde... 

Origin Protocol (OGN) nedir? Nasıl alınır?

ORIGIN PROTOCOL (OGN) NEDİR?

Origin Protocol,piyasa katılımcılarının eşler arası ( P2P ) ağlar aracılığıyla mal ve hizmetleri paylaşmasına olanak tanıyan bir ağdır. Platform, aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldırmak için Ethereum ( ETH ) blok zincirini ve Gezegenler Arası Dosya Sistemini (IPFS) kullanan kapsamlı bir çevrimiçi pazar oluşturmayı hedefliyor .

Protokol, hem alıcıların hem de satıcıların bağlanabileceği, mevcut listeleri kontrol edebileceği, incelemeler yazabileceği ve diğer birçok işlemi gerçekleştirebileceği merkezi olmayan bir ayarın oluşturulmasına izin verir. Bununla, varlıkların kısmi kullanımı daha kolay işlem görebilir.

Origin Protocol, adil olmayan işlem ücretleri, şeffaflık eksikliği, yenilik için daha az dürtü ve merkezileştirme sorunları gibi mevcut çevrimiçi pazarların temel konularını ele almaktadır. Protokol, alıcılar ve satıcılar için işi kolaylaştırmak için merkezi olmayan ve teşvik edilmiş bir ortam yaratır.

ORIGIN PROTOCOL (OGN) NASIL ALINIR?

OGN coin'leri aşağıdakiler dahil en iyi borsalardan satın alınabilir:

Binance

Uniswap (V2)

Upbit

Huobi Global

Madeni paraları alıp satmanın yanı sıra, kullanıcılar platforma katılım ve tavsiye programı aracılığıyla da OGN kazanabilirler.

 

 

Origin Protocol (OGN) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler origin protocol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.