Okulun son haftası yoklama alınır mı? Yarı tatil öncesi öğretmenler ders yapar mı? Son hafta okullarda ders var mı, ders işlenecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim yılında okulların son haftasında yoklama alınmayacağını ve öğrencilere keyifli etkinliklerin düzenleneceğini belirtti. Bu bağlamda 'Son hafta okullarda yoklama alınır mı? veya 'Okulun son haftası yoklama alınıyor mu?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Okulun son haftası yoklama alınır mı? Yarı tatil öncesi öğretmenler ders yapar mı? Son hafta okullarda ders var mı, ders işlenecek mi? İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim yılında okulların kapanış haftasında öğrencilere yoklama alınmayacağını ve bu süreçte keyifli etkinliklerin düzenleneceğini duyurdu. Bu konuyla ilgili olarak, internet üzerinde 'Okulların son haftasında yoklama alınır mı?' veya 'Okulun kapanış haftasında öğrencilere yoklama yapılır mı?' gibi sorular araştırılıyor. Peki, Okulun son haftasında öğrencilere yoklama alınacak mı? Öğretmenler yarı tatil öncesi ders işleyecekler mi? Okulların kapanış haftasında dersler devam edecek mi? İşte detaylar...

Okulun son haftası yoklama alınır mı? Yarı tatil öncesi öğretmenler ders yapar mı? Son hafta okullarda ders var mı, ders işlenecek mi?

OKULUN SON HAFTASI YOKLAMA ALINIR MI?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son haftada yoklama alınması konusunda özel bir açıklaması olmamakla birlikte, geçmiş uygulamalara bakıldığında son haftada da yoklama alındığı bilinmektedir. Yönetici inisiyatifiyle bu durumun devam etmesi beklenmektedir.

YARI TATİL ÖNCESİ ÖĞRETMENLER DERS YAPAR MI?

MEB tarafından okullara gönderilen yazıda, 15-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'dönem sonu faaliyet haftası' için etkinlik programının düzenleneceği belirtilmiştir. Bu nedenle, okulların son haftasında ders işlenmeyecek ve öğrencilere çeşitli etkinliklerle keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunulacaktır.

KARNELER NE ZAMAN DAĞITILIR? 2023-2024

MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacaklar. Yarıyıl tatili ise 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında olacak.

Okulun son haftası yoklama alınır mı? Yarı tatil öncesi öğretmenler ders yapar mı? Son hafta okullarda ders var mı, ders işlenecek mi? ile ilgili etiketler Karne Milli Eğitim Bakanlığı MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.