Okullarda son hafta yoklama alınır mı?

Okulların kapanmasına az bir süre kala son hafta yoklama alınır mı sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merak edildi. 17 Haziran’da 3 aylık tatil sürecine girecek olan öğrenciler, son hafta okullarda ders işlenmediğini daha önceden de bilmektedir.

Okullar Ne Zaman Kapanıyor 2022
Okullar Ne Zaman Açılacak?
Okullarda Son Hafta Yoklama Alınır Mı?

Okullarda yaz tatilinin sürecinin başlamasına sayılı günler kala yoklama sorusunu yeniden gün yüzüne çıktı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında artık tamamen sona yaklaşılırken ilkokul, ortaokul ve liseler Cuma gününden itibaren tatil sürecine girecekler.

3 aylık yaz tatilinin başlayacak olması ile birlikte öğrenciler kadar velilerde okulların son haftasında yoklama alınıp alınmadığını sorgular oldular.

Okullar Ne Zaman Kapanıyor 2022

MEB tarafından daha önceden açıklanan çalışma takvimine göre okullar 17 Haziran Cuma günü kapanacak ve 3 aylık yaz tatili süreci başlayacak.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrenciler 12 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacak ve okullar açılacak.

Okullarda Son Hafta Yoklama Alınır Mı?

Konu hakkında MEB tarafından bir açıklama yapılmamıştır. Ancak en doğru duyuru okul yönetimi tarafından verilecektir.

Okullarda son hafta yoklama alınır mı? ile ilgili etiketler okullar yoklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.