Okan Bayülgen Müjdeyi Verdi! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! Ünlü Yıldız Öyle Bir Konseptle Geliyor Ki

Ünlü shovmen ve oyuncu Okan Bayülgen’den yeni bir program haberi ve müjdesi geldi. Hayranlarını heyecanlandıran bu haber yapılan açıklama ile birlikte netlik kazandı. Türkiye’nin lider yerli online video platformu olan BluTV’den farklı bir yapım geliyor. Kanal, yepyeni ve daha önce kesinlikle yapılmamış bir format ile üyelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü shovmen ve oyuncu Okan Bayülgen’den yeni bir program haberi ve müjdesi geldi. Hayranlarını heyecanlandıran bu haber yapılan açıklama ile birlikte netlik kazandı. Türkiye’nin lider yerli online video platformu olan BluTV’den farklı bir yapım geliyor. Kanal, yepyeni ve daha önce kesinlikle yapılmamış bir format ile üyelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Okan Bayülgen Müjdeyi Verdi! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! Ünlü Yıldız Öyle Bir Konseptle Geliyor Ki

Okan Bayülgen her bölüm misafirlerini Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayacak ve hayata dair sohbetlerle bir program sunacak. ‘Renkli Rüyalar Oteli’, isimli program 3 Temmuz akşamı BluTV’de başlayacak.

Okan Bayülgen'den Yeni Program

 

Seçkisinde bulunan yerli, yabancı ve özel yapımlarının yanı sıra farklı koleksiyonuna eklediği ilginç format ve içeriklerle üyelerine izleme keyfi sağlayan BluTV, Okan Bayülgen ile yeni bir program için hazırlanıyor. Her bölüm Okan Bayülgen misafirleriyle farklı bir otelde bir araya gelip konukları ile çok derin sohbetler edecek.

‘Renkli Rüyalar Oteli’nde Bayülgen ve konuklara yazar, felsefeci ve araştırmacı Yalın Alpay ile tarihçi, yazar, akademisyen Emrah Safa Gürkan eşlik edecek. Her bölüm bir filozof ve felsefesinden esinlenerek cesaret edilemeyen konuların ele alınarak analiz edileceği bir program olacak.

Okan Bayülgen Müjdeyi Verdi! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! Ünlü Yıldız Öyle Bir Konseptle Geliyor Ki - Resim : 2

Programda, izleyiciler bir yandan Okan Bayülgen’le birbirinden ihtişamlı otellerin odalarında gezinirken bir taraftan da misafirlerini birbirinden ilginç konularla sohbetlerine dahil edilecek. 

3 Temmuz'da Yeni Program Başlıyor

 

3 Temmuz’da yeni bölümüyle başlayacak olan programın ilk konuğu ünlü ve eski sanatçı Nil Burak olurken ünlü filozof Søren Kierkegaard’ın felsefesi ele alınacak.

Okan Bayülgen ilk bölümünde tarihi Pera Palas Oteli’nin kapılarını aralayacak. Yeni programı ‘Renkli Rüyalar Oteli’nden ilk tanıtım ve fragman ise bugün izleyici ile buluştu. Film tadı veren yeni tanıtım, programın formatını da sunmuş oldu. 

Okan Bayülgen Müjdeyi Verdi! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! Ünlü Yıldız Öyle Bir Konseptle Geliyor Ki ile ilgili etiketler Okan Bayülgen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.