Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı?

İzmir'de radar kontrolünde durdurulan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Muslu, uyuşturucuyla yakalandı. Youtube ve Instagram platformlarında binlerce takipçisi bulunan fenomen, bugün gerçekleşen operasyon sonucu tutuklandı. Peki, Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı? İşte ayrıntılar...

Oğuzhan Muslu'nun tutuklanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları ve vatandaşlar, Oğuzhan Muslu'nun ünlü fenomenin kim olduğunu ve neden tutuklandığını merak ediyor. Peki, Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı? İşte ayrıntılar...

Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı?

Oğuzhan Muslu kimdir?

Motosiklet tutkunu Oğuzhan Muslu, sosyal medya üzerinden paylaştığı motor videolarıyla geniş bir takipçi kitlesi elde etmiştir. YouTube'da 770 binden fazla takipçisi bulunan Muslu, aynı zamanda Instagram'da da 255 bin kişi tarafından takip edilmektedir.

Oğuzhan Muslu neden tutuklandı?

İzmir polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Oğuzhan Muslu'nun saatte 386 kilometre hız yapabilen lüks motoruyla radar kontrolünde yakalandığı belirlendi. Ancak asıl şok edici detay, yapılan aramalarda ortaya çıktı. Muslu'nun motorundaki gizli bölmelerde ve yanındaki iki kişiyle birlikte bulunan araçta, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy hap, bir tabanca ve 11 adet mermi ele geçirildi. Oğuzhan Muslu ve yanındaki şüpheliler gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oğuzhan Muslu kimdir, kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı? ile ilgili etiketler uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.