Oğuzhan Koç O Ses Türkiye'de ilk sezonda şampiyonluk yaşadı! Şampiyon Hasan Koçak kimdir?

O Ses Türkiye 2022 Şampiyonu Hasan Koçak oldu. Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak finalde Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek'i geçerek O Ses Türkiye Şampiyonu oldu. Bu sonuçla Oğuzhan Koç ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Peki O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak kimdir, kaç yaşında?

tv8 canlı yayınında 2022'nin O Ses Türkiye Şampiyonu açıklandı. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı yarışmada gösterilen performanslar ve oylamalar sonucununda finale iki kişi adını yazdırdı: Hasan Koçak ve Devrim Seyrek.

O Ses Türkiye mücadelesi Ekim 2021'de başlamıştı. Birbirinden güçlü seslerin yarıştığı programda final gerçekten kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Kazanan isim ise SMS oylaması sonucu belli oldu.

O Ses Türkiye Son İkiye Kalan İsimler

O Ses Türkiye'de yarı finalin ardından finale kalan son iki yarışmacı Hasan Koçak ve Devrim Seyrek oldu. Yapılan oylama sonucunda Hasan Koçak O Ses Türkiye Şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?

O Ses Türkiye'de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan on yarışmacı belli oldu. O Ses Türkiye finalistleri; Hakkı İlek, Mustafa Açıkgöz, Devrim Seyrek, Anastasiya Budakva, Yunus Emre Çelik, Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Yaşam Hancılar, Şevval Ekiz ve Hasan Koçak oldu.

Oğuzhan Koç İlk Sezonunda Şampiyonluk Yaşadı

O Ses Türkiye jürisine bu yıl katılan şarkıcı Oğuzhan Koç takımında yer alan Hasan Koçak'ın SMS oylaması sonrası şampiyon olması Oğuzhan Koç'a da şampiyonluk getirdi.

O Ses Türkiye Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?

O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak Kimdir?

Hasan Koçak aslen Artvinlidir. 23 yaşında olan O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak Erzurum'da yaşıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde eğitim alıyor.

 

 

Oğuzhan Koç O Ses Türkiye'de ilk sezonda şampiyonluk yaşadı! Şampiyon Hasan Koçak kimdir? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Oğuzhan Koç hasan koçak kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.