Oğuz Yılmaz'ın eşi intihar mı etti? Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz'ın son paylaşımı!

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Şarkıcının eşi Aylin Yılmaz'ın son paylaşımı yürek burkarken sosyal medyada gündeme gelen Oğuz Yılmaz'ın eşi intihar mı etti sorusu da merak konusu oldu.

Oğuz Yılmaz'ın eşi intihar mı etti? 90'lı yıllarda çıkardığı Çekirrge, Bas Bas Paraları Leyla'ya adlı şarkılar ile şöhrete kavuşan ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Ünlü türkücünün ebediyete uğurlanmasının ardından eşi Aylin Yılmaz'ın instagramdan yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Oğuz Yılmaz'ın cenaze törenin zorlukla ayakta durabilen şarkıcının eşi Aylin Yılmaz ve aile üyelerinin çok üzgün olduğu görülmüştü. Kalbine takılan pil sonrası sağlığına kavuşan ancak geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi ile hayata veda eden Oğuz Yılmaz'ın eşinin intihar ettiği söylentileri sosyal medyada çok konuşuldu.

Oğuz Yılmaz yaşamını yitirdi - Güncel yaşam haberleri

AYLİN YILMAZ'IN SON PAYLAŞIMI!

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'na getirildi. Aylin Yılmaz, 3 gün önce kaybettiği 23 yıllık eşini mezarında ziyaret etti.

Yılmaz, mezarlıkta çekilen fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

"Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum... Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak
CANON Aylin Yılmaz"

Aylin Yılmaz, eşinin mezarını papatyalarla donattı:

"Canom...En sevdiğimiz papatyalarımızı ektim. Yüzünün güldüğünü gördüm. Sevgimiz gibi onları her gün sulayacağım. Hiç solmayacak sevgimiz gibi"

Aylin Yılmaz eşi Oğuz Yılmazın mezarını ziyaret etti: Birbirimize doyamadık

AYLİN YILMAZ İNTİHAR MI ETTİ?

Oğuz Yılmaz'ın eşinin intihar ettiğine yönelik iddialar sosyal medyada çok konuşuldu. Ancak bilgi kesin olarak doğrulanmadı. Sanatçının çok üzgün olduğu yaptığı paylaşımda gözden kaçmadı.

 

Oğuz Yılmaz'ın eşi intihar mı etti? Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz'ın son paylaşımı! ile ilgili etiketler Şarkıcı oğuz yılmazın eşi intihar mı etti aylin yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.