O oyuncudan Hercai final setine silahlı baskın

Final yapma kararı alan ATV ekranlarının fenomen dizisi Hercai setine silahlı baskın düzenlendiği iddia edildi. Final hakkında ilginç iddialar ortaya atılırken yardımcı oyuncu Emrullah Omay, gerginlik yaşadığı set ekibine silah çekti.

Hercai dizisinde skandallar bitmek bilmiyor. 24 Nisan akşamında final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanan Hercai dizisinde yardımcı oyunculuk yapan Emrullah Omay’ın arkadaşları ile birlikte sete gelerek silah çektiği iddia edildi.

Gece saatlerinde yaşanan olayda çekime giderek yoğun olunan saatler içerisinde oyuncuların arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmesini istediği için set ekibiyle kısa süren bir gerginlik yaşayan Emrullah Omay’ın seti bastığı ve daha sonrasında da arkadaşlarıyla beraber dizinin çekildiği Umut konağın önüne giderek tartıştığı görevliği darp etmeye kalktığı belirlendi.

O oyuncudan Hercai final setine silahlı baskın

Daha önceki günlerde de yaşanan olayda Hercai final setinde yaşanan kavga sonrasında dizinin başrol oyuncularından Akın Akınözü’nün gerginlik sonunda çekimleri bırakıp gitti iddia edilmişti. Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü’nün final bölümünün çekimleri sırasında sete geç gelmesiyle yaşanan kısa süreli hadisede tartışma çıktığı ve ortamın gerildiği dile getirildi.

İddialara göre ise Akın Akınözü’nün daha önce de geç geldiği dizi setinde yapılan uyarılar üzerine sinirlerine hakim olamayarak karavanı dağıttığı ve yapım koordinatörünün üzerine yürüdükten sonra da sette bulunan kişiler tarafından sakinleştirildiği ifade edildi.

O oyuncudan Hercai final setine silahlı baskın - Resim : 2

Ancak Akınözü’nün yaşanan bu tartışmalar akabinde Hercai dizisinin final setini yarım bırakarak gittiği iddiaları da gündemde geniş yer buldu.

O oyuncudan Hercai final setine silahlı baskın ile ilgili etiketler Hercai silah Akın Akınözü Emrullah Omay baskın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.