O film John Wick 4’ün pabucunu dama attı! Rekor el değiştirdi! Gişeleri sallayan film hakkında müthiş iddia!

Gişeleri sallayan John Wick serisinin dördüncü bölümünün hükümranlığı çok fazla sürmedi. Yeni vizyona giren o film John Wick 4’ü tahtından etti. Böylece sıralama değişti. İşte John Wick serisinin dördüncü filmini zirveden indiren ve rekor kıran o film.

Bir süredir özellikle oyuncular tarafından beklenen "Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur” filmi vizyona bomba gibi girdi. Film vizyona girmesi ile John Wick 4’ü tahtından etti. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken filmin başarısı devam edecek mi? Peki filmin konusu nedir? Filmde kimler rol alıyor? İşte tüm detaylar…

38,5 MİLYON DOLARLIK ETKİLEYİCİ HASILAT

Merakla beklenen "Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur" filmi nihayet sinemalarda gösterime girdi ve 38,5 milyon dolarlık etkileyici bir hasılatla hafta sonu büyük bir açılış yaptı. Film, geçen hafta sonuna kadar etkileyici bir performans sergileyen, hüküm süren şampiyon "John Wick: Chapter 4"ten ABD gişesinde en üst sırayı aldı.

Dünyanın en ünlü rol yapma oyunundan uyarlanan aksiyon-macera filmi "Dungeons and Dragons: Honor Between Thieves", hem sinemaseverlerden hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Chris Pine, Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page ve Hugh Grant'in de yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan film, oyunun sevilen karakterlerine hayat veriyor.

Film, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların fantastik dünyasında geçiyor; burada bir grup maceracı ve çekici bir hırsız, işverenleri için apaçık bir hırsızlık işi gibi görünen bir işe girişiyor. Ancak, kayıp bir kutsal emanete rastladıklarında işler sert bir hal alır ve onları destansı bir soyguna götürür. Ekip beklenmedik olaylarla karşı karşıya kaldıkça, soygun giderek daha tehlikeli hale gelir.

GİŞE SIRALAMASI

O film John Wick 4’ün pabucunu dama attı! Rekor el değiştirdi! Gişeleri sallayan film hakkında müthiş iddia!

Filmin büyük açılış hafta sonu gişe hasılatı, ABD gişe sıralamasında en üst sıradaki yerini sağlamlaştırdı. İşte hafta sonu gişe rekorları kıran ilk 5 film:

Dungeons & Dragons: Hırsızlar Arasında Onur

John Wick: Bölüm 4

Çığlık VI

Tek Oğlu

inanç III

O film John Wick 4’ün pabucunu dama attı! Rekor el değiştirdi! Gişeleri sallayan film hakkında müthiş iddia! ile ilgili etiketler John Wick film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.