Nusret Gökçe'nin ikizine 10 bin dolarlık şantaj iddiası!

Tuzlama hareketi ile sadece ülkemizde değil tüm dünya tarafından tanınan Nusret Gökçe’nin kendisine ikizi kadar benzeyen erkek kardeşi kasap Özgür Gökçe, eski çalışanı tarafından şantaja maruz kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin kendisine ikizi kadar benzeyen erkek kardeşi kasap Özgür Gökçe, geçtiğimiz günler içerisinde eski çalışanının kendisine şantajda bulunduğunu iddia ederek hakkında şikayette bulundu.

Gökçe'nin iddiasına göre, Bahadır G. adlı kişinin bunların işletmeciliğini yapan ünlü restoranda güvenlik olarak görev yapıyordu. Bir süre sonra işten çıkarılan G., İş Mahkemesine başvuruda bulunarak işe iade davası açtı.

Nusret Gökçe'nin ikizine 10 bin dolarlık şantaj iddiası!

Yine iddiaya göre taraflar arasında husumet devam ederken genç adam, bir arkadaşı aracılığıyla Özgür Gökçe'den 10 bin dolar para istedi. Parayı vermeyi kabul etmeyen Gökçe, şikayette bulunurken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Nusret Gökçe'nin ikizine 10 bin dolarlık şantaj iddiası! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Özgür Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.