Nişanlısından ayrılma nedeni gündem oldu! Nihat Hatipoğlu ile sahur programına o soru damga vurdu

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programına bir gencin özel hayatıyla ilgili sorduğu soru damga vurdu. Nişanlısından ayrılma sebebini anlatan gencin sorduğu soruya Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap dikkat çekti.

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında ünlü ilahiyatçı, ramazan ayı boyuncu gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Nihat Hatipoğlu'na gelen birbirinden ilginç sorular sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

İlk sahurda Hatipoğlu'na gelen"Sevip de sevilmemenin, umut verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?" soru sosyal medyayı sallamıştı.

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında yine gündem olan bir soru soruldu. Genç bir çocuk özel hayatına dair sorduğu soruyla dikkat çekti.

'CEBİNDE AKREP VAR'

Genç adam Nihat Hatipoğlu'na "İçinde ukte kaldı yaklaşık 8 aydan beri bir ilişkim vardı nişanlık evresine kadar geldi, bana bazı ağır ithamları oldu. Bir cafeye gittiğimiz zaman 'Cebinde akrep var', 'Çok cimrisin' gibi kelimeler kullandı benim ağırıma gitti ben de onu bıraktım. Günahı ona mı yazılır yoksa bana mı yazılır?" dedi.

Nişanlısından ayrılma nedeni gündem oldu! Nihat Hatipoğlu ile sahur programına o soru damga vurdu

ÜNLÜ İLAHİYATÇININ YANITI DİKKAT ÇEKTİ

Nihat Hatipoğlu buna yanıt olarak "Bugün akrep var diyorsa yarın yılan var diyecek" yanıtıyla dikkat çekti.

Nişanlısından ayrılma nedeni gündem oldu! Nihat Hatipoğlu ile sahur programına o soru damga vurdu - Resim : 2

İlahiyatçı devamında "Bir insanın ödeme gücü var, insan gider sevdiği kıza simit ikram eder hanımefendiyse simidi bölüşür daha başta paranızla itham ediyorsa sizi ileride üzerdi. Doğru olanı yapmışsın sorumluluk sana ait değil" dedi.

Nişanlısından ayrılma nedeni gündem oldu! Nihat Hatipoğlu ile sahur programına o soru damga vurdu ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.