Nijeryalı yıldız futbolcu Henry Onyekuru'nun menajerinden Galatasaray yönetimine mesaj

Fatih Terim döneminde Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan ve performansıyla şampiyonlukta önemli katkı sağlayan Henry Onyekuru yeniden gündemde. Florya'ya dönmek isteyen Henry Onyekuru, Fatih Terim olmasa bile takıma katılmak istiyor. Daha önce 3 kez Galatasaray'a kiralık olarak gelen Henry Onyekuru, sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'dan Olympiakos'a transfer olmuştu. Ancak Nijeryalı yıldızla Türkiye'den başka kulüplerin de ilgilendiği gelen haberler arasında.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir aday geldi. Menajer William D'Avila, oyuncusu Henry Onyekuru'yu uygun şartlarda yeniden sarı-kırmızılı kulübe getirebileceğini yönetime iletti.

CİMBOM'A DÖNMEK İSTİYOR

Fatih Terim döneminde ilişkilerin tamamen koptuğu, ancak son günlerde Burak Elmas ve ekibinin aradaki buzları erittiği D'Avila, Nijeryalı yıldızın Olympiakos'ta çok mutsuz olduğunu ve Galatasaray'a dönmeyi çok istediğini ifade etti. 11 Haziran'daki kongrede aday olmaya ve görevine devam etmeye hazırlanan Burak Elmas; danışmanı Campos ve sportif direktör Sensibile ile birlikte D'Avila'nın bu önerisini değerlendirmeye aldı.

OLYMPIAKOS'A TRANSFER OLMUŞTU

Daha önce 3 kez Galatasaray'a kiralık olarak gelen Henry Onyekuru, sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'dan Olympiakos'a transfer olmuştu. Ancak Yunanistan macerası, hiç de genç oyuncunun umduğu gibi olmadı. 24 yaşındaki futbolcu, ligde tek bir maçta bile 90 dakika forma giyemedi, 14 lig mücadelesinde 603 dakika sahada kaldı ve gol ya da asist üretemedi.

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Yunan kulübünün de Onyekuru'yu gözden çıkardığı ve zararına da olsa yolları ayırmak istediği belirtildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray cephesi, bonservis maliyetinin 2-2.5 milyon Euro civarında olması halinde bu transfere sıcak bakıyor. Ancak Nijeryalı yıldızla Türkiye'den başka kulüplerin de ilgilendiği gelen haberler arasında.

 

Nijeryalı yıldız futbolcu Henry Onyekuru'nun menajerinden Galatasaray yönetimine mesaj ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.