Nihat Özdemir'in istifası sonrasında işte yeni TFF başkan adayları

TFF’de büyük bir şok yaşanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in görevinden istifa etmesinden sonra yeni başkan adayları gündeme geldi.

TFF’de deprem etkisi yaratan istifa kararının ardından yeni başkan adayları görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nda Mehmet Baykan'ın ardından 2023 yılında yapılacak olan seçimler öncesinde Nihat Özdemir’in istifa şok etkisi yaratıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan’ın istifası sonrasında Özdemir’in istifası spor dünyasını sarstı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, görevinden istifa ettiğini resmen açıkladı.

Son gelen bilgiler doğrultusunda; TFF’de yeni başkan adayları arasında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Servet Yardımcı ve Hamit Altıntop yer alıyor.

Nihat Özdemir, 1 Haziran 2019'da girdiği TFF başkanlık seçiminde 179 oy olarak federasyonun 42. başkanı olmuştu. TFF’de yeni seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktı.

Nihat Özdemir'in istifası sonrasında işte yeni TFF başkan adayları ile ilgili etiketler Nihat Özdemir istifa TFF
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.