Nihat Özçelik kimdir? Borsacı Nihat Özçelik neden gözaltına alındı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. 7 ayrı suç ile ilgili yürütülen soruşturmada 8 şüpheli polisler tarafından yakalandı. Yakalanan isimler arasında borsacı Nihat Özçelik de yer alıyor. İşte, Nihat Özçelik hakkında tüm merak edilenler...

Nihat Özçelik kimdir? Bügün gözaltına alınması ile birlikte hakkında araştırma yapılan ve borsada işlem yasağı alan Nihat Özçelik nereli, kaç yaşında? 

NİHAT ÖZÇELİK NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1971 yılında Adana'da doğan Nihat Özçelik, bir dönem Polen Menkul’de çalıştığı için ‘Polen Nihat’ lakabıyla da biliniyor.

NİHAT ÖZÇELİK'İN SERVETİNİNDEĞERİ NE?

'Polen Nihat' olarak tanınan Nihat Özçelik'in 2 milyar dolar servete sahip olduğu iddia ediliyor. 

NİHAT ÖZÇELİK'İN GÖZ ALTINA ALINMA SEBEBİ NE?

Borsa manipülatörü olarak tanınan ve bir çok kez borsada işlem yasağı alan Nihat Özçelik dahil 8 kişi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince bu sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Nihat Özçelik dahil 8 kişi hakkında "Rüşvet", "Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi", "Şantaj", "Yargı Görevini yapanı etkilemeye teşebbüs", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "Resmî belgede sahtecilik" ve "Görevi kötüye kullanma" suçlarından işlem yapıldı. 

Nihat Özçelik kimdir? Borsacı Nihat Özçelik neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler Borsa İstanbul Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.