Nihan Akkuş Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Okan Buruk ve eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliğine son verme kararı, geniş kitlelerde büyük yankı uyandırdı. Bu çerçevede Nihan Akkuş Buruk'un kim olduğu merak ediliyor. Peki, Nihan Akkuş Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Nihan Akkuş Buruk hakkında merak edilenler...

Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık birlikteliğine son verme kararı, geniş bir topluluk içinde önemli bir etki yarattı. Bu bağlamda, Nihan Akkuş Buruk'un kim olduğu şimdi merak uyandırıyor. Peki, Nihan Akkuş Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor İşte Nihan Akkuş Buruk hakkında merak edilenler...

Nihan Akkuş Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

NİHAN AKKUŞ BURUK KİMDİR?

Nihan Buruk veya kızlık soyadıyla Nihan Akkuş doğum tarihi 1983'te olup, kariyerine modellik ve moda tasarımı alanında adım atmış bir isimdir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nden başarıyla mezun olan Nihan Buruk, aynı zamanda Almanya'da düzenlenen Top Model of the World yarışmasında birincilik elde ederek uluslararası alanda tanınmıştır.

Nihan Buruk'un evlilik durumuyla ilgili ise, Galatasaray'ın kıdemli teknik direktörü Okan Buruk ile 17 yıllık evliliğini sonlandırdığı bilinmektedir. Çiftin evliliği Temmuz 2007'de gerçekleşmiş ve Ali Yiğit adını verdikleri bir oğulları bulunmaktadır. 

Nihan Akkuş Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.